28 / 03 / 2024

göğüş yapı yönetim kurulu başkanı

göğüş yapı yönetim kurulu başkanı

2005 yılında Göğüş Yapı’yı kurarak inşaat sektörüne giren Arif Kerem Göğüş kimdir? Arif Kerem Göğüş'ün eğitim ve iş hayatı ile merak ettikleriniz ve Göğüş Yapı projeleri bu haberde...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dora Gucsav tarafından kuruldu. 

Apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme ve yönetim planı kararlarına göre yönetiliyor. Peki, apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofisa Plus Yönetim Danışmanlık Yapı İnşaat Reklam Ajans ve Ticaret Limited Şirketi Sekan Günak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bay Bina Ve Toplu Yapı Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bay Bina Ve Toplu Yapı Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayazıt tarafından kuruldu.

Ege Yapı yıl sonuna kadar 2.5 milyar lira yatırım yapacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “En kötü günler geride kaldı. Bizi başarı dolu günler bekliyor. Daha hızlı büyüyeceğiz. Biz de grup olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

göğüş yapı yönetim kurulu başkanı Haberi

göğüş yapı yönetim kurulu başkanı

Arif Kerem Göğüş kimdir?

Arif Kerem Göğüş, 1980 yılı Ankara doğumlu. Arif Kerem Göğüş bugün, Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim gördükten sonra Atılım Üniversitesi’ne geçen Arif Kerem Göğüş, 2005 yılında Göğüş Yapı Sanayi kurdu.  


Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan A. Kerem Göğüş, 2008 yılında Trend Residence sistemini hayata geçirdi.


Ankara doğumlu olan Arif Kerem Göğüş, 2005 yılında Göğüş Yapı’yı kurarak inşaat sektörüne girdi. 2008 yılında ise Trend adı ile birçok rezidans projesini hayata geçirdi.


Trend Residence projesi ile Avrupa’da 8 ödüle sahip olan Arif Kerem Göğüş, 2011’de YÖK tarafından 3 milyon 800 bin öğrencinin oylamasıyla Yılın En başarılı genç İş Adamı, 2012’de Dünya Tüketici Akademisi Yılın En Başarılı İş Adamı, 2012’de Göğüş...