26 / 04 / 2024

Gökalp Baykal öğretim görevlisi

Gökalp Baykal öğretim görevlisi

Türk müzisyen, mimar, öğretim görevlisi ve yazar Gökalp Baykal kimdir? Müzisyen ve Mimar Gökalp Baykal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökalp Baykal'ın biyografisi..

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Haliç Üniversitesi çok sayıda Öğretim Elemanı alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Haliç Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte akademisyenler ve akademisyen adaylarını heyecanlandıran ilanın detayları…

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Doğuş Üniversitesi öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 3 Şubat 2023!

Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı yayımladı. İlanın son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi Riskli Alan 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Gökalp Baykal öğretim görevlisi Haberi

Gökalp Baykal öğretim görevlisi

Gökalp Baykal kimdir?

Gökalp Baykal, 18 Mart 1959 Trabzon doğumlu. Gökalp Baykal, Türk müzisyen, mimar, öğretim görevlisi, yazardır.


Trabzon'da doğan ve ailesi ile dört yaşındayken İstanbul'a gelen Gökalp Baykal, önce Saint Benoit Kolejini, ardından DGSA Mimarlık Yüksek Okulu'nu bitirmiştir. Yüksek lisansını ise, İTÜ Mimarlık bölümünde tamamlamıştır.


Uzun yıllar mimarlık yapmış, dergi yöneticisi olarak çalışmış ve makaleler yazmıştır. Geçtiğimiz yıllarda Mimar Sinan Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Baykal, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünde, öğretim görevlisi olarak bilgisayar destekli tasarım dersleri vermektedir. Bu alanda kitap yazma çalışmalarını da sürdürmektedir, kitapları mimarlık fakültelerinin kaynak kitabı olarak derslerde önerilmektedir.


Bob Dylan hayranı olan Baykal'ın ayrıca, sanatçı üzerine yayımlanmış üç tane kitabı bulunmaktadır.


Gökalp Baykal Kitapları:

Bob Dylan - Basım Yılı:2004 - Everest Yayınlıcılık

AutoCAD 2006 - Basım...