25 / 04 / 2024

Gökçeadaya ne kadar ödenek çıkartıldı

Gökçeadaya ne kadar ödenek çıkartıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Gökçeada'daki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve iki yeni okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 21 milyon TL ödenek çıkartıldığını açıkladı.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

30 bin TL'nin banka banka aylık getirisi ne kadar? Bankalardan kazandıran mevduat faizleri!

Vatandaşlar ellerindeki birikimlerini yatırımda kullanmak için araştırmalar yaparak en fazla kazancı hangi kaynaktan sağlarım diye merak ediyorlar. Buna göre, bankalar da aylık mevduat getiri oranlarını yeniliyor. 30 bin TL'si olan bir vatandaş bir ayda ne kadar kazanç sağlar?

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde bankaların konut kredisi faiz oranları da ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmüyor. Peki 500 bin TL konut kredisi çeken biri aylık ne kadar taksit ödüyor?

Bankalar peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizlerinde güncellemeler sürerken bankalardaki mevduat faizleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar? 

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar? 

500 bin TL'ye hangi bankanın ne kadar faiz verdiği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faizlerindeki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi faizlerinde son durum ne? 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? 

TMO fındık fiyatları belli oldu! Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2023 fındık fiyatları

Fındık fiyatları merak ediliyor. 10 Ekim itibarıyla fındık fiyatları belli oldu. Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 güncel fındık fiyatları.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Nakit birikimlerini bir yandan güvende tutmak ve bir yandan da belirli bir getiri elde etmek isteyenler için mevduat hesapları oldukça cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Peki, 90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar oluyor? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Bankaların mevduat faizlerinde şok artış! 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu?

Bankaların mevduat faizlerinde yükseliş devam ediyor. Peki, 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gökçeadaya ne kadar ödenek çıkartıldı Haberi

Gökçeadaya ne kadar ödenek çıkartıldı


AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gökçeada ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan, okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Milli Eğitim Bakanlığımızdan 21 Milyon TL ödenek çıkartıldı. 


Okullarımızın depreme dayanıklı olmaması sebebiyle eğitim öğretime kapatılması ile ilçemizin eğitim hayatında sıkıntıların yaşanması sonucu, bu sıkıntıların bir an evvel çözülmesi için çalışmalarımızı başlattık. İlçemize bir Anadolu Öğretmen Lisesi ve bir Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 2 yeni okul kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. 

Anadolu Öğretmen Lisemiz, 24 dersliğe sahip olacak. Aynı zamanda bünyesinde 200 öğrencilik pansiyon binası ve okulumuz için bir de spor salonu yapılacak. Endüstri Meslek Lisemiz ise 16 derslik ve 1 Atölyeden oluşacaktır. 

Gökçeada da eğitim hayatına önemli katkıları olacağını düşündüğümüz, bu yeni yatırımların 2016 yılında bitirilerek öğrenci...