25 / 04 / 2024

Gökdeniz Karadeniz kazan cami

Gökdeniz Karadeniz kazan cami

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Tarım Kredi'de 24 Şubat-1 Mart 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! Tarım Kredi'de seçili ürün ve markalarda indirim!

Tarım Kredi'de önümüzdeki hafta 24 Şubat-1 Mart 2024 güncel ürünler kataloğu yayımlandı. Tarım Kredi'de bu hafta 900 g TK Süzme Yoğurt 69.90 TL,1000 g TK Karadeniz Siyah Çay 99.90 TL, Bakpiliç Fileto 149.90 TL birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor. 

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Borsa, Japonya’ya rağmen günü kazançla kapadı! Bugün en fazla hangi sektör kazandırdı?

Borsa İstanbul bugün Japonya’dan gelen haberlerde önce dalgalansa da daha sonra toparlayarak günü yeniden kazançla kapadı.

Borsada aksiyonlu gün mutlu bitti! Hangileri kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Borsa İstanbul’da bugün yine heyecan dolu bir gün yaşandı. Bugün BIST 100 endeksi, yüzde 5,11 değer kazanarak günü 4.970,71 puandan tamamlayarak günler sonra kazançla kapadı.

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kazanın sebebi ikinci pist mi? 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün yaşanan Pegasus kazasından sonra, havalimanındaki ikinci pist ve geciken metro inşaatı gündeme geldi. Kazanın etkenlerinden biri olarak, pistin bakımının ve kaplamasının gerektiği gibi yapılmadığı gösterildi...

Gayrimenkulde kadınlar önde!

Kadınların günlük kazanç alanında erkekleri küçük bir farkla da olsa geride bıraktığı sektörler çok az. Bunlardan biri de gayrimenkul sektörü...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Yaylalarda imar affına başvuru sayısı 100 bini geçti!

TOD (Türkiye Ormancılar Derneği) tarafından hazırlanan rapora göre, Karadeniz yaylalarında yapılan ve yaylaların doğal yapısını bozan kaçak yapıların affı için yapılan başvuru sayısı 100 bini geçti.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Aytaş Alçı, Rusya'daki projelere inşaat malzemesi temin ediyor!

Kurulduğu 2007 yılından bu yana Rusya’ya ihracat gerçekleştiren Aytaş Alçı, lojistik avantajdan dolayı faaliyetlerini ülkenin güneyinde Karadeniz’e yakın alanlara yoğunlaştırdı.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gökdeniz Karadeniz kazan cami Haberi

Gökdeniz Karadeniz kazan cami

Trabzonspor'da uzun süre forma giydikten sonra 2008 yılında Rubin Kazan'a transfer olan ve bu takımda Mayıs 2018'de futbolculuk kariyerini noktalayan Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gökdeniz Karadeniz, Kazan'da yapımını üstlendiği caminin Haziran 2016'da başlayan inşaatında son aşamaya gelindiğini söyleyerek, "İnşallah önümüzdeki yaz caminin açılışını yapacağız. Ufak tefek işler kaldı. Caminin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istiyorum. Cumhurbaşkanımızı Tataristan'da çok seviyorlar. İnşallah kabul eder ve takvimine de uyarsa caminin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız yapar. Bu, benim, ailem ve oradaki insanlar için inanılmaz gurur verici olur."...