28 / 03 / 2024

gökdeniz konutları alman inşaat

gökdeniz konutları alman inşaat

Alman İnşaat 'ın Türkiye'deki ilk projesi olan Gök Deniz Konutları'nda 2 blokta 128 konut bulunuyor. Proje, Gebze-Çayırova'da 5 bin 767 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

2002 yılında Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş!

2002 yılında Çekmeköy'de 56 bin metrekare alanda inşa edilmiş Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş. 130 adet tripleks villadan oluşan sitedeki villaların her biri 215 metrekare büyüklüğündeymiş.

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

Güzelyurt Konutları satılık!

Toplam 126 adet daireden meydana gelen proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Güzelyurt Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Güzelyurt Konutları ne zaman teslim?

Toplam 126 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede daireler 180 bin TL'den başlıyor. Peki Güzelyurt Konutları ne zaman teslim?

Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi!

9 kat şeklinde meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi toplam 4,5 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Güzelyurt Konutları teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Güzelyurt Konutları teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlandı.

Güzelyurt Konutları fiyat listesi!

Toplam 126 adet daireden meydana gelen proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Güzelyurt Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 180 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Güzelyurt Konutları satışta! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta butik site olarak Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Konutları'nda toplam 126 adet daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

gökdeniz konutları alman inşaat Haberi

gökdeniz konutları alman inşaat

 1+1'den 5+1'e kadar değişik tiplerde 74 metrekare ile 174 metrekare arasında farklı büyüklükte normal ve dubleks konutların bulunduğu Gök Deniz Konutları'nda fiyatlar 95 bin YTL'den başlıyor, 265 bin YTL 'ye kadar çıkıyor. İnşaatı yüzde 70 oranında tamamlanan ve tapuları hazır olan Gök Deniz Konutları Mayıs 2008'de tamamlanacak.

Tel: (0262) 658 02 97

- (0216) 350 20 10...