19 / 04 / 2024

gökhan erel deprem haftası

gökhan erel deprem haftası

Türk Ytong Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Gökhan Erel "Deprem Haftası" öncesi açıklamalar yaptı

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gürsel Tekin: Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın!

Meclis'te düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın" dedi.

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

gökhan erel deprem haftası Haberi

gökhan erel deprem haftası

Bilindiği üzere Türkiye, yüzde 90’ı deprem kuşağı içinde yer alan bir deprem ülkesidir. Ülkemiz, son yıllarda büyük kayıplara sebep olan üzücü deprem felaketleri yaşadı. 17 Ağustos 1999 Marmara depreminden sonra 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de 644 kişinin hayatını kaybettiği Van depremlerini yaşadık. Tüm ülkeye büyük acılar yaşatan bu deprem felaketleri, Türk yapı sektöründe de önemli değişimleri başlattı.


Türkiye gibi bir deprem ülkesinde yapıları inşa ederken çok daha dikkatli ve itinalı olmak gerekmektedir. Hem devlet hem de toplumumuz artık güvenli binalar inşa edilmesi noktasında geçmiş yıllara göre daha titiz davranıyor. Devlet yönetmelikleriyle güvenli yapı inşa edilmesini zorunlu hale getirdi. Deprem bilinci konusunda daha gidecek yolumuz olsa da adımlarımızı hızlandırmaya başladığımızı söyleyebiliriz. Deprem yönetmeliklerine göre yapılan binalarda daha güvenli ve huzurlu...