25 / 04 / 2024

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat adres 

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat adres 

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Şaki tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi,Gökhan Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

Algeilany Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algeilany Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri Tekin ve Karam Abbas Fadhıl Fadfıl ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Farah İnşaat Emlak Gıda Kafetarya Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah İnşaat Emlak Gıda Kafetarya Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwahab KH M S Almesbah ile Ghanıman A M S Alfodarı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Yağkut İnşaat Emlak Otomotiv Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağkut İnşaat Emlak Otomotiv Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Emine Filiz ve Ali Güneş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Erbakan Caddesi'nde kuruldu.

Rüyap İnşaat İnşaat Malzemeleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyap İnşaat İnşaat Malzemeleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Yılmaz, Hüseyin Davulcu ve Hüseyin Özaydın ortaklığıyla 21 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu.

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Gökhan Özoğuz, Fatih'ten ev aldı!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’nın Fatih’teki binasına komşu oldu. Ünlü şarkıcının, binanın bitişiğindeki taş evi satın aldığı ortaya çıktı.Her iki binanın aynı bahçeyi kullanması da ilginç bir detay...

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat adres  Haberi

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat adres 

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM a. Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino, restaurant, otopark, su sporları tesisleri, aguapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, büfe, spor tesisleri, yat, liman, havaalanı, dağ evleri ve üniteleri, termal istasyonları, konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yeleri yapmak, yaptırmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve satın almak. b. Turistik amaçla yurt içinde ve yurt dışında moda, defile, müzik ve folklorla ilgili organizasyonları düzenlemek. c. Turizm sanayi ile ilgili turizm seyahat acenteleri yapmak, turizm büroları açmak, gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında turistik acente ve irtibat...