25 / 04 / 2024

gökhan taş endeksa

gökhan taş endeksa

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Aksaray Güzelyurt’ta 95 konutun hak sahibi belirlendi!

TOKİ tarafından Aksaray Güzelyurt’ta inşaatı devam eden projede 20’si emeklilerimize verilmek üzere 95 konutun, hak sahipleri kura ile belirlendi.

Giresun Atatürk Stadyumu TBMM gündemine taşındı!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Atatürk Stadyumu'nu TBMM gündemine taşıdı. Bektaşoğlu şehir merkezinden kolay ulaşılabilir bir yerde stadyum varken bunu şehrin en uzak bir noktasındaki SEKA arazisine bir başka stadyum yapılmasını anlayamadıklarını belirtti..

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Gökhan Taş: Emlak Yasası çıkarılmalı!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Gaziantep'te 7- 9 milyar dolar olan Türkiye'deki 230 milyar dolar gayrimenkul piyasasının, fuhuş ve terör yuvalarından arındırılması için Emlak Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

gökhan taş endeksa Haberi

gökhan taş endeksa

06 Şubat tarihinde saat 15:00’te gerçekleştirilecek dijital sohbette Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş oluyor.

Gökhan Taş, Ticari Gayrimenkul üzerinde çalışan ve konusunda en başarılı sonuçlara ulaşan uluslararası bir markanın franchise ofisi ile mega kent İstanbul’da 6 sene boyunca broker olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe birçok satışa ve kiralamaya aracılık etti, 32 kişilik bir ekip kurarak Türkiye'nin en başarılı ekiplerinden birine liderlik etti. Gökhan Taş, 6 senede 2 kez Dünya, 4 kez Türkiye Ciro Şampiyonu oldu. 2013 Nisan ayı itibariyle Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye Master Franchise haklarını alan Taş, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanlığı görevini yürütüyor.

06 Şubat Cumartesi günü saat 15:00‘te yapılacak olan Dijital Sohbetler’in beşincisinde gayrimenkul...