19 / 04 / 2024

Gökorman gayrimenkul değerleme raporu

Gökorman gayrimenkul değerleme raporu

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gayrimenkul değerleme ücretlerine uzmanlardan tepki geldi: Zam oranı beklentilerden düşük!

Gayrimenkul değerleme uzmanları, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncelleme ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uzmanlar, zamma tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul değerleme tarifesi neye göre belirlenir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncellemeyle, değerleme ücretlerinde ortalama yüzde 7,5 oranında artış yapıldığını söyledi.

2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi güncellendi!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesinin Güncellenmesine İlişkin Kararı bugünkü 31591 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Güneybatı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Güneybatı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Cengiz Çetinkaya, Sezayi Ermek ve Gülçin Çetinkaya ortaklığında 215 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Otomatik gayrimenkul değerleme platformu: Endeksa!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren Endeksa.com, Türkiye genelinde konutların satış ve kira değerlerini otomatik olarak gösteriyor.

Gayrimenkul Değerleme Raporu ile piyasa değeri anlaşılır!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Bursa Şubesi Teminat Değerleme Departmanı Yöneticisi Miray Beğendi, yatırımlarını gayrimenkul alarak değerlendirecekler için gayrimenkul değerleme raporunun önemine dair görüşlerini paylaştı.

Gökorman gayrimenkul değerleme raporu Haberi

Gökorman gayrimenkul değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Ümraniye İlçesi Gökorman projesi gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

Web: