25 / 04 / 2024

Göksel Özülkü

Göksel Özülkü

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi, Abdullah Murat Aytoğu, Ethem Naci Başerdem, Göksel Özülkü tarafından 15 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Ataşehir Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Ataşehir Belediyesi’nin merakla beklenen Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde Ataşehirli çocuklar arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrenecek.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Bursa Gököz Göleti imara mı açılıyor?

Gököz Göleti ve çevresi, Bursaspor’a sürekli gelir sağlayacak tesislerin yapımı için imara açılacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turizme açılarak bölgenin kar elde edebilmesi için pek çok aktivitenin yapılabileceği alan olarak inşa edileceğini belirtti.

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Ali Esad Göksel cami inşa edecek!

Nişantaşı'nın en merkezi yerinde, ağaçlar arasındaki ofisi "İstanbul Beyefendisi" kavramının vücut bulmuş hali olan hepimizin bir yerden tanıdığı, Ali Esad Göksel...

Menteşe Gülağzı Mahallesi'ndeki vatandaşlara imar anlatıldı!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gülağzı Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek ilçede ki imar planları, imar uygulamaları ve bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1951 yılı mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti. Arıcan'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak.

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

İhsan Görgöz: Yeni yapılan binalarda sıkıntı yok!

İhsan Görgöz, “1999 Marmara Depremi’ni milat yılı olarak kabul edebiliriz. Bu depremden sonra hükümetimiz ciddi tedbirler aldı. Depremden sonra yapılan binalarda sorun yok. Ancak bu tarihten önceki yapılar için aynı şeyi söyleyemeyiz” dedi.

Göksel Özülkü Haberi

Göksel Özülkü

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi, Abdullah Murat Aytoğu, Ethem Naci Başerdem, Göksel Özülkü tarafından 15 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi iş konusu; deniz turizmi dahil turizm yatırımları yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi adres: Şişli, Huzur Mahallesi Maslak Ayazağa Caddesi,...