24 / 04 / 2024

Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru

Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru

Eyüp Belediyesi tarafından Göktürk’te yaptırılacak olan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru’nun temelini atan Başkan Kadir Topbaş, parkurun adının Özgecan Aslan Parkur’u olacağını söyledi. Başkan Topbaş ayrıca Eyüplülere müjde de verdi.

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Göktürk imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı askıya çıkarıldı.

Göktürk rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onama sınırı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Göktürk Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Göktürk 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, Kemer Country Yerleşkesi içinde yer alan muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli plan. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Göktürk 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi 137 ada 12 parsel,1728-1729 parseller,151 ada 9 parsel, 151 ada 17 parsel ve bitişiğindeki tescil harici alan,125 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru Haberi

Göktürk Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru

Parkurun temel atma töreninde konuşan Başkan Topbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak fidanlık olarak bilinen ve parkurun yer alacağı alanın halka açılmasını hep arzu ettiklerini söyledi.


Göreve geldikleri günden bu güne İstanbul için daha ne yapabilirizin peşinde koştuklarını aktaran Başkan Topbaş, “Alt yapı ve ulaşım başta olmak üzere ardı arkası kesilmeyen hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. . Maalesef geçmişteki ihmalleri çözme adına çok büyük maliyetler ödeyerek yapmaya çalışıyoruz. Başarısız olursak, hizmetinizde kusur edersek bizi desteklemeyeceğinzi biliyoruz. Biz vatanımızın, insanımızın geleceğimiz için hizmet etmeye çalışıyoruz. Önemli olan devletin bekası. Makam ve mevkiiler gelip geçici” diye konuştu. 


Başkan Topbaş, İstanbullulara Fatih, Eyüp ve Bayrampaşa ilçelerinde ulaşımı rahatlatacak yeni bir tramvay hattının müjdesini de verdi.


Projeyi ilk kez açıklayan BaşkanTopbaş;  "Eminönü'nden başlayan Fatih sahillerinden, Eyüp sahillerinden geçen ve...