29 / 03 / 2024

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans satılık

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans satılık

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Hobi bahçeleri için yeni strateji!

Son günlerde hobi bahçeleri üzerinde “tarım topraklarının işgal edildiği ve tarımsal üretimi tehdit ettiği” yönünde tartışmalar yoğunlaşıyor. Konu hakkında kalıcı çözümler içeren uygun stratejilere ihtiyaç bulunuyor.

Tarım arazilerine yapılan hobi bahçeleri tek tek yıkılacak!

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri için bölünmesini engelleyecek olan düzenleme gün sayıyor. AK Parti konuyla ilgili teklifini bu yasama yılında yasalaştıracak.

Türkiye'nin yeni gündemi: Hobi bahçelerinin yıkımı!

Son yıllarda ise, kentte yaşayanların geçmişteki tarımsal üretime olan özlemi, doğa sevgisi üzerinden kırsal yaşama özendiriliyor. Hobi bahçeleri adı altında en verimli tarım arazilerine hobikondular inşa ediliyor. Hobi bahçelerinin yıkımı ise yeniden gündeme geldi.

TOKİ Rize Güneysu Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Güneysu Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana'da yapımı devam eden millet bahçeleri TBMM gündeminde!

Adana ilinde yapımı devam eden millet bahçeleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Millet bahçeleri yapımı meclis gündeminde!

Millet bahçeleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kıyılarda millet bahçeleri yapılabilecek!

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, kıyılarda imar planı kararıyla da millet bahçeleri oluşturulabilecek.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Yeşile hasret şehirlere millet bahçeleri!

Betonlaşmadan herkes rahatsız. Devlet bu duruma çözüm üretme adına birbiri ardına Millet Bahçeleri’ni hizmete açıyor...

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans satılık Haberi

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans satılık

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen projesi Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor. 

Toplam 175 daireden oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen'de 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.  Projede konut genişlikleri 120 ile 305 metrekare arasında değişiyor. 

Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçirilen Gökyüzü Bahçeleri projesinde 20. katında bir dönüm alana kurulu sosyal tesis, 19. katında botanik alan bulunuyor. 

8 bin 500 metrekare alana sahip Gökyüzü Bahçeleri projesinde sosyal alanlar arasında çocuk yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru planlanıyor. 

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi!


Adres:  Turan Güneş Bulvarı 666.sok. No:9/1 Çankaya/ANKARA 


Tel: 0312 438 59 58-59
Web:  http://www.gokyuzubahceleri.com/

Pınar...