04 / 05 / 2024

Göl Panorama ne zaman teslim

Göl Panorama ne zaman teslim

Bahçeşehir Göl Panorama satılık daire fiyatları 241 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin alanları 69 metrekareden başlıyor, 240 metrekare kadar yükseliyor.

Göl Panorama Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Rezidans projesinde 1.431 adet daire ve 40 ticari alan bulunuyor. Proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Göl Panorama satış ofisi iletişim!

Be-Ma İnşaat imzası ile yükselen Göl Panorama Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Göl Panorama satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama Bahçeşehir ne zaman teslim?

Toplamda 8 bin 500 metrekarelik bölümü blokların oluşturduğu Göl Panorama Evleri'nde 1.431 konutun yanı sıra 40 ticari alan da yer alıyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Göl Panorama projesi nerede?

Bahçeşehir Göl Panorama projesi nerede sorusunun yanıtını lokasyon bilgileri ve kroki görseli ile birlikte haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Göl Panorama iletişim!

TEM Otoyolu’nun yanı başında, E5 Otoyolu’na 5 km, Atatürk Havalimanı’na 13 km, 3. havalimanına 30 km, 3. köprüye ise 40 km mesafede inşa edilen Göl Panorama iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 444 05 40...

Göl Panorama Evleri satış ofisi!

Göl Panorama Evleri satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Göl Panorama Evleri'nde satılık daire fiyatları 215 bin lira ile 800 bin lira arasında farklılık gösteriyor

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

Avcılar Göl Panorama Projesi'ne bakanlıktan onay geldi!

Danıştay planlarını iptal edince inşaatı yarım kalan TOKİ'nin ' Avcılar'daki 'Göl Panorama Evleri' projesinin yeni ve Şehircilik Bakanlığı tarafından re'sen onayladı.

Göl Panorama Evleri davasında son durum!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın Avcılar - Yeşilkent Mahallesi ' nde hayata geçirdiği Göl Panorama Evleri ' nin davasında son durum ne?

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Göl Panorama Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 241 bin liradan başlıyor...

Göl Panorama Bahçeşehir ne zaman teslim?

Toplamda 8 bin 500 metrekarelik bölümü blokların oluşturduğu Göl Panorama Evleri'nde 1.431 konutun yanı sıra 40 ticari alan da yer alıyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Göl Panorama Evleri'nde 186 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip oranlarda tutulan fiyatlar ve alternatif ödeme planları devam ediyor. Proje yatırım değeriyle öne çıkıyor.

Göl Panorama Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Bahçeşehir projesinde 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede 1.431 daire ve 40 ticari birim yer alıyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri'nde 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Bahçeşehir ve çevresinin en büyük projesi olarak öne çıkan Göl Panorama Evleri'nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu cazip bir kampanya dönemi başlatıldı.

Göl Panorama fiyatları ne kadar?

Göl Panorama projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Peki Göl Panorama fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Bahçeşehir fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1.431 tane daire ve 40 tane ticari birim yer alıyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evlerii'nde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dair tipleri bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Göl Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir güncel fiyat

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir güncel fiyat bilgilerine göre dairelerin fiyatları 207 bin 266 TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ödeme seçenekleri

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız 60 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Daire fiyatlarının 207 bin 266 TL'den başlangıç gösterdiği projede satış süreci devam ediyor...

Göl Panorama ne zaman teslim Haberi

Göl Panorama ne zaman teslim


Be-Ma İnşaat imzası ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1.431 adet daire ve 40 ticari alan yer alıyor.


Bahçeşehir Göl Panorama satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplamda 300 bin metrekarelik inşaat alanından oluşan projede yer alan dairelerin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Göl Panorama Bahçeşehir'de firma bünyesinde kredi ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Firma bünyesinde kredi kullanıldığında yüzde 25 peşinat ödendiğinde 24 ay, yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Göl Panorama Residence projesinde; soyunma kabinleri, dinlenme alanları, güneşlenme terasları, açık yüzme havuzu, otoparklar, açık ve/veya kapalı basketbol, duşlar ve...