19 / 04 / 2024

Gölbaşı Işıklar Sitesi icradan satılık daire

Gölbaşı Işıklar Sitesi icradan satılık daire

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi'nde yer alan Işıklar Sitesi'ndeki bahçeli villa 7 milyon 255 bin 968 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci mecliste!

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı Şehir Geçişi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı yöntemiyle katıldığı Gölbaşı Şehir Geçişi hizmete açıldı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Gölbaşı Üniversiteliler Caddesi Projesi için önemli atılım!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mega projelerini hayata geçirmek için önemli görüşmeler yaptı.  Şimşek, Gölbaşılıların sosyal hayatını zenginleştirmeyi amaçlayan proje hakkında detayları paylaştı. 

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

Ankara Gölbaşı Tutuntaş Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Tutuntaş Mahallesi, 1416 ve 1417 numaralı parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Gölbaşı Virancık Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Virancık-İmar Mahallesi'nde yer alan bazı parsellerin imar değişikliği onaylandı..

Gölbaşı Işıklar Sitesi icradan satılık daire Haberi

Gölbaşı Işıklar Sitesi icradan satılık daire

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi'nde yer alan Işıklar Sitesi'ndeki bahçeli villa 7 milyon 255 bin 968 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan taşınmazın ilk ihale tarihi 24 Ağustos 2017 olarak açıklandı. 


Özellikleri : Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar-İmar Mah.Cilt:32, Sayfa No:3099, Ada:243, Parsel:1'de kayıtlı taşınmaz.Taşınmaz Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mah. Atılım Caddesi üzerinde kurulu 20 ad. villadan oluşan Işıklar Sitesi içinde bulunmaktadır. Üzerinde bulunduğu 243 ada 1 parselin çevresi duvar üzeri demir korkulukludur. Site girişinde güvenlik kulübesi bulunmakta ve ayrıca villa ve site içi alanlar güvenlik kameraları ile 7/24 izlenmektedir. Bahçesinde muhtelif meyveli ve meyvesiz ağaçlar, süs havuzu ve köpek kulübesi bulunmaktadır. Bina dış cepheleri kültü tuğlası, çatısı şıngıl kaplama, Bina giriş kapısı çift açılır pirinç doğrama,...