12 / 12 / 2025

Gölcük Yaylası Rekreasyon projesi son durum

Gölcük Yaylası Rekreasyon projesi son durum

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Erikli Düzü Yaylası turizme açılıyor!

Gölcük’ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Ödemiş Gölcük Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı tamamlanıyor!

Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.

Gölcük'te kavşak çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Kocaeli Gölcük'te 52 yıllık tapu davası sona erdi!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 1959 yılından beri evlerinin yıkılması ve bölgeden gönderilme korkusuyla yaşayan vatandaşlar, 52 yıl süren dava sürecinin ardından tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Konak'ta kurslar, faaliyetler, atölyeler bulunuyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlandı!

Gölcük Belediyesi?nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük Sanayi'de dönüşüm görüşmeleri yarın tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinden "Sanayi Bölgesi" dönüşümünde görüşmeler yarın tamamlanıyor.

Gölcük'te metruk binalar yıkılıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları başladı!

Gölcük'te 6306 Sayılı Afet riski alanların dönüştürülmesi kapsamındaki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantıları başlatıldı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplantılarda finansal destek hakkında da bilgi verdi...

Gölcük Denizevler Mahallesi dönüşümden memnun!

Gölcük'teki Kentsel dönüşüm Projesiyle ilgili olarak görüşleri alınan Denizevler Mahallesi Sakinlerinden Metin Lama "bu proje hem ilçemiz özellikle de Denizevler Mahallemiz için büyük bir şans" dedi.

Gölcük Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğüne ödenen Emlak Vergisinin 1. Taksit ödemeleri 1 Mart 2016 tarihi itibari ile başladı ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek.

Gölcük Yeni Sanayi'nin temelleri Ağustos'ta atılacak!

Gölcük belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkalığında meclis salonunda yapıldı. Başkan Ellibeş üç bölgede yapılacak olan kentsel dönüşümle ilgili meclis üyelrini bilgilendirdi

Gölcük Belediyesi Mart Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısının Mart ayı ayağı dün belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlık yaptı.

Gölcük Yaylası Rekreasyon projesi son durum Haberi

Gölcük Yaylası Rekreasyon projesi son durum


Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor. Gölcük Otel'den Kavurmacı Mevkii'ne kadar olan kıyı düzenlemesini içeren proje çerçevesinde pazar yeri sökülürken göl kıyısı yükseltilerek tahkimat yenilendi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Gölcük Yaylası'ndaki rekreasyon projemizin ilk etabı mayıs ayına dek tamamlanacak. Mayıs ayında otelden girişe kadar göl kıyısı için ikinci etap ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Bir yandan kanalizasyon altyapısı için başlatılan çalışmalar da sürüyor. 


Biz ilk etap projenin yanında Gölcük'te otel önünden Kavurmacı'ya dek uzanan ana yolun kilit taş ile kaplanması ve sağlıklı bir görünüm kazanması için çalışma başlatacağız. Yaklaşık 5 bin 500 metrelik kilit taş...