24 / 04 / 2024

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.




Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor. Gölcük Otel'den Kavurmacı Mevkii'ne kadar olan kıyı düzenlemesini içeren proje çerçevesinde pazar yeri sökülürken göl kıyısı yükseltilerek tahkimat yenilendi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Gölcük Yaylası'ndaki rekreasyon projemizin ilk etabı mayıs ayına dek tamamlanacak. Mayıs ayında otelden girişe kadar göl kıyısı için ikinci etap ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Bir yandan kanalizasyon altyapısı için başlatılan çalışmalar da sürüyor. 


Biz ilk etap projenin yanında Gölcük'te otel önünden Kavurmacı'ya dek uzanan ana yolun kilit taş ile kaplanması ve sağlıklı bir görünüm kazanması için çalışma başlatacağız. Yaklaşık 5 bin 500 metrelik kilit taş kaplaması ile göl kıyısı boyunca uzanan ana caddemiz yenilenmiş olacak. Büyükşehir de Gölcük'te mevcut bozuk yolları sathi kaplama yaparak sıkıntıyı ilk etapta çözüme kavuşturacak" dedi. 



Ödemiş Belediyesi




Geri Dön