25 / 04 / 2024

ödemiş rekreasyon alanları

ödemiş rekreasyon alanları

Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

Şeker fabrikalarına ait parsellerin imar planı değiştirildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait 8 kentte bulunan parsellerin imar planları değiştirildi. Söz konusu parsellerin imar planlarında, ticaret, turizm, konut, park, yerleşik konut, gelişme konut, kentsel gelişme, sanayi, ilkokul ve rekreasyon alanları ile yol kullanımı için değişiklik yapıldı.

Kırsal turizme 174 milyon lira hibe!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından, kırsal turizm alanında yatırımcılara 174 milyon lira hibe ödemesi yapıldı. Desteklenen projeler kapsamında butik otel, restoran, kafe, kamp yerleri ve rekreasyon alanları gibi yatırımlar bulunuyor.

İstanbul'un hafriyat toprağı "altın"a dönüştürülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ, Alibeyköy ve Kurtköy'de kurulan tesislerde, son bir yılda 355 bin metreküp hafriyat toprağını geri dönüştürüp park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kullanılır hale getirildi. 

ANFA'nın otopark sözleşmeleri iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile ANFA’nın üçüncü şahıslara kiraladığı rekreasyon alanlarındaki ve muhtelif yerlerdeki otoparklar ile hafriyat sahalarına ilişkin tüm sözleşmeleri iptaline karar verildi. 

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sosyal yaşam alanları bulundukları bölgeye değer katıyor!

TOKİ, İstanbul ve Ankara'da, yeşille iç içe sosyal yaşam imkânı sağlayan parklar inşa ediyor. Ankara’da Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirdiği Kuzey Yıldızı rekreasyon alanları, bulundukları bölgeye değer katıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi ihalesi 11 Ekim'de!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. 

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ne spor sahası yapıldı!

Kırıkkale Üniversitesi, evrensel standartlara ulaşma çabasının yanı sıra öğrencilerin kampüs içerisinde güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar ve rekreasyon alanlarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda üniversitenin İslami İlimler Fakültesi’nde spor sahası yapıldı.

ödemiş rekreasyon alanları Haberi

ödemiş rekreasyon alanları


Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.


Ödemiş Belediyesi tarafından uygulanan Gölcük Göl Kenarı Rekreasyon Projesiyle, 5.500 metrekare alanda çalışmalar yapıldı. Dinlenme alanları, yürüyüş yolları, spor alanlarının bulunduğu göl kenarındaki alanda kafeteryada yer alıyor.


Daire müdürleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Kentimizin turizm hareketliliğine büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz göl kenarı rekreasyon projemiz tamamlanmak üzere.  Kafeteryamız bitti, birkaç hafta içinde hizmet vermeye başlayacak. Fitness gruplarını takıldı. Zemin yer döşemesinin mermerle kaplanması, seyir teraslarının kaplaması ve pergole çalışmalarının tamamlanmasıyla çalışmalar bitmiş olacak” dedi.



Ödemiş...