19 / 04 / 2024

Gold Drops inşaat nerede

Gold Drops inşaat nerede

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Alamos Gold, Kazdağları’nda yeni inşaat yapmayacak!

Alamos Gold’un Kazdağları Kirazlı bölgesindeki inşaat faaliyetleri durduruldu. Şirketin dolan ruhsat süresini yenilemediği bildirildi…

Gold Limar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Gıda Madencilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Limar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Gıda Madencilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Aliz Aldeen tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Gold Safir İnşaat Metal Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Safir İnşaat Metal Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ketenci tarafından kuruldu. 

Gold Bell İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Bell İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Petrol Elektronik Otopark Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kayatekin tarafından kuruldu. 

Gold Global İnşaat Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Global İnşaat Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Berdi Urayev tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okmeydanı Hastane inşaatında son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliği taşıyan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Caprice Gold'un inşaatı ne olacak?

2013 yılında bitirileceği duyurulan Caprice Gold projesinde çalışmalar bir yılı aşkın süre önce durdu. Caprice Gold'a umut bağlayan yüzlerce vatandaş, birikimlerini kurtarmaya çalışırken, Bayrampaşa'daki dev inşaat çürümeye başladı. Projenin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Gold Rumman İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Rumman İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 600 bin TL sermaye 7 Haziran'da Soğanlık'ta Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Berton Gold Madencilik İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berton Gold Madencilik İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bahador Mırzae tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Caddesi'nde kuruldu.

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahaddin Karslıoğlu, Engin Karslıoğlu, Cengizhan Buldur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Gold Drops inşaat nerede Haberi

Gold Drops inşaat nerede



Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.


Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane  inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat  taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,  fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve  turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...