19 / 04 / 2024

Golden Suite projesi

Golden Suite projesi

Daire tiplerinin 1+1 şeklinde dizayn edildiği proje Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğinde inşa ediliyor. İzmir Golden Suite fiyat listesi kapsamında daireler 222 bin TL'den başlıyor.

Golden Suite İzmir satılık daire!

Tamamı 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen proje İzmir'in Çiğli ilçesinde yükseliyor. Projede daire alanları 70 metrekare olarak tasarlandı. İzmir'in Çiğli ilçesinde fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

Çiğli Golden Suite daire fiyatları!

Çiğli Golden Suite daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Katal İnşaat ile Murat Gökçekaya İş Ortaklığı tarafından inşa edilen proje tek bloktan meydana geliyor.

Golden Suite görücüye çıktı!

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Evlerimizin yüzde 82’si satıldı. Yarısı peşin yarısı teslimde ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor” dedi

Golden Suite satış ofisi!

Golden Suite satış ofisi ile 444 61 91 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Dairelerin 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede tek blok halinde yükseliyor.

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Adana Tmt Suite Projesi'nde 335 bin liraya!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Adana Seyhan'da hayata geçirilen Tmt Suite Projesi'nde 74 daire ve 16 dükkan bulunuyor. Projede fiyatlar 335 bin liradan başlıyor. 

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Golden Tulips Kartal'da takas dönemi başladı!

Kartal Golden Tulips’da satışlar devam ediyor. 168 adet bağımsız bölümden oluşan Golden Tulips  projesi Suat Altın İnşaat imzasıyla  26 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor.

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Neo Golden Palms'da yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Golden Suite İzmir güncel fiyat!

Golden Suite İzmir güncel fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Golden Suite projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Golden Center 3 İldem satış fiyatları!

Golden Center 3 İldem satış fiyatları 134 bin TL'den başlıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3 Evleri'nde 1000 adet konut yer alıyor...

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla!

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla ön satışlar yapılıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3'te 1000 konut inşa edilecek...

Golden Residence Kaşüstü daire fiyatları!

Golden Residence Kaşüstü daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Karyap İnşaat'ın projesi Golden Residence projesinde daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Golden Suite projesi Haberi

Golden Suite projesi

Daire büyüklüklerinin 70 metrekare olarak tasarlandığı projede iletişim kapsamında telefon numarasının 444 61 91 olarak belirlendi. Proje tek bloktan meydana geliyor.


Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğinde inşa edilen proje tamamı 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.  Proje Katip Çelebi Üniversitesi ve Jet Üssü'ne yakın bir bölgede yükseliyor.


Sosyal alanları arasında projede güneşlenme terası, lobi ve çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, fitness merkezi gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


İzmir Golden Suite fiyat listesi kapsamında daireler 222 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçiriliyor.


Telefon: 444 61 91

Web: http://www.golden-suite.com/

Tülay...