23 / 04 / 2024

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Firma: Neo Yapı

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..



Neo Florida Homes tarafından Amerika Orlando'da hayata geçirilen Neo Golden Palms'ta 2016 yılında başlayan inşaatın 1. fazı tamamlandı. Neo Golden Palms'ta yaşam başladı. 


Her evin kendisine ait havuz ve bahçesinin yer aldığı Neo Golden Palms'ta 5 farklı ev modeli bulunuyor: Sunset Palm (4 Oda), Silver Palm (6 Oda), Emerald Palm (7 Oda), Emerald Palm (8 Oda), Diamond Palm (9 Oda).


Ağustos 2017’de tamamlanan Club House’da büyük bir havuz, spor salonu, lounge alanı, concierge servisi ve bir köpek parkı bulunuyor. Neo Golden Palms'ta fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor. 


Neo Golden Palm projesi, Disneyland’a 10, Premium Outlet Mall’a 15, Convention Center ve Seaworld’e 20, Universal Studios’a 25 ve Orlando Havaalanı’na sadece 30 dakikalık mesafede yer alıyor. Proje, ayrıca Shingle Creek Doğal Parkına bitişik konumda yer alıyor.


Neo Yapı’nın bugüne kadar gerçekleştirdiği başlıca projeler arasında Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Yaşam, Neo Park, Neo Garden, Neo Studio, Neo Gölpark ve Neo Bolluca projeleri bulunuyor.

 


444 9639 

www.neofloridahomes.com





Geri Dön