29 / 03 / 2024

Golden Suite görücüye çıktı!

Golden Suite görücüye çıktı!

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Evlerimizin yüzde 82’si satıldı. Yarısı peşin yarısı teslimde ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor” dedi




Stüdyo 35 projesi ile Çiğli'ye yeni bir soluk getiren Katal İnşaat'ın bölgedeki ikinci projesi 'Golden Suite' lansmana çıktı. Kısa süre içinde evlerin yüzde 82'sinin satıldığını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Yüzde 50'si peşin yüzde 50'si daire tesliminde şeklindeki ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor. Bölgede yatırımlarımız devam edecek" dedi. 



Otel konseptiyle ilgi çekiyor 


Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya iş ortaklığı ile yapılan Golden Suite, Çiğli mevkiine yeni bir değer kazandıracak. 1 blok, 55 adet tamamı 1+1'den oluşan 'Golden Suite' projesi otel konseptiyle ilgi çekiyor. 70 metrekare genel brüt alana sahip dairelerde 24 saat güvenlik, renkli ve görüntülü intercom sistemi, kapalı-açık otopark, OGS ile araç girişçıkışı, açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, merkezi yangın ihbar ve uyarı sistemi, giydirme cephe sistemi, özel tasarım lake mutfak, ankastre mutfak seti, banyo ve mutfaklarda birinci sınıf armatürler, ısı ve ses yalıtımlı duvarlar ile modern bahçe peyzajı bulunuyor. Lansmana 3 Ekim'de çıkan projenin yüzde 82'sinin satıldığını ifade eden Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, şunları söyledi: 


"Yine Katip Çelebi Üniversitesi lokasyonundayız. Fakat bu projemiz İzban'a daha yakın. Çok yoğun ilgi gördük. Yüzde 50'si peşin yüzde 50'si daire tesliminde şeklindeki ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor. Bu bölgeyi çok sevdik. Yatırımlarımıza devam edeceğiz."



Yeni Asır


Geri Dön