23 / 04 / 2024

GoldMaster forza ütü nasıl

GoldMaster forza ütü nasıl

GoldMaster, pratik ve kullanışlı, yüksek buhar teknolojisine sahip Forza Buharlı Ütü’yü müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hem ailelerin hem de öğrencilerin kolaylıkla kullanabileceği ütünün etkili buhar performansı ile ütü yapmak çok kolay...

İndirim kovalayanlar dikkat! Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü indirimde! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve indirimli ürün arayanlar, Goldmaster GM-7613G Maxipress 2200 W Buharlı Ütü yüzde 23 indirimle Migros'ta satışa sunuldu. İşte detaylar..

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Koşulsuz özgürlük vaadi Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Koşulsuz özgürlük vaadi" sloganıyla tanıtılan Honda Forza 250 yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Peki Honda Forza 250 fiyatları ne kadar? İşte Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

GoldMaster, bayilerine özel kampanyalar düzenliyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, bayilerine özel düzenlediği kampanyayla, belirli bir limitin üzerinde sipariş veren bayilerine Umre Seyahati, Küba, Ukrayna ve Kıbrıs turları hediye diyor.

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

GoldMaster, ürünlerini 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda tanıttı!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki son teknoloji ürünleriyle 11. Uluslararası LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda fark yarattı.

GoldMaster'dan yeni Marvel koleksiyonu!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

GoldMaster 5 yıl içinde 100 Porio mağazası açmayı hedefliyor!

GoldMaster uydu cihazları üreticisi olarak bilinse de bugün küçük ev aletlerinden züccaciyeye geniş bir yelpazeye ulaştı. Şirket şimdi de porselen ve dekoratif ürün satan Porio isimli mağazalar açıyor.

GoldMaster’dan damacanayı kaldırma derdine son veren su sebili!

GoldMaster, su sebili modeli SE-94 HB Black’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. GoldMaster, kadınlar tarafından en çok tercih edilen modeli SE-94 HB Black su sebili sayesinde damacanayı kaldır indir derdini ortadan kaldırıyor.

GoldMaster forza ütü nasıl Haberi

GoldMaster forza ütü nasıl

Gömleklerinizi, pantolonlarınızı, eteklerinizi pratik bir şekilde ütülemenize yardımcı olan Forza, ütü yapmayı zevkli hale getiriyor. Dakikada 210 gr buhar çıkışı ile yüksek performans gücüne sahip Forza buharlı ütü, tüm kırışıklıklara son veriyor.

En zor kırışıklılara bile son veren buhar teknolojisi özelliği bulunan Forza buharlı ütünün, diğer benzer ürünlerde bulunmayan özel pompa sistemi ile sürekli buhar çıkışında dahi azalmayan buhar etkisi mevcut. Ayrıca yatay kullanımının yanı sıra askıdaki elbise ve perdeleriniz için dikey ütüleme özelliği bulunuyor. 2600 watt yüksek performans gücüne sahip GoldMaster Forza buharlı ütünün 350 ml su haznesi, seramik ütü tabanı özelliği ve 360⁰ hareketli kablo ile rahat kullanım özelliği ütü yapmayı kolaylaştırıyor.

Kendi kendini temizleme özelliği (self-clean) sayesinde daha sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunan ütünün kireçlenmeyi önleyen...