29 / 03 / 2024

GoldMaster Forza Buharlı Ütü serisi ile ütü yapmak çok kolay!

GoldMaster Forza Buharlı Ütü serisi ile ütü yapmak çok kolay!

GoldMaster, pratik ve kullanışlı, yüksek buhar teknolojisine sahip Forza Buharlı Ütü’yü müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hem ailelerin hem de öğrencilerin kolaylıkla kullanabileceği ütünün etkili buhar performansı ile ütü yapmak çok kolay...



Gömleklerinizi, pantolonlarınızı, eteklerinizi pratik bir şekilde ütülemenize yardımcı olan Forza, ütü yapmayı zevkli hale getiriyor. Dakikada 210 gr buhar çıkışı ile yüksek performans gücüne sahip Forza buharlı ütü, tüm kırışıklıklara son veriyor.

 

En zor kırışıklılara bile son veren buhar teknolojisi özelliği bulunan Forza buharlı ütünün, diğer benzer ürünlerde bulunmayan özel pompa sistemi ile sürekli buhar çıkışında dahi azalmayan buhar etkisi mevcut. Ayrıca yatay kullanımının yanı sıra askıdaki elbise ve perdeleriniz için dikey ütüleme özelliği bulunuyor. 2600 watt yüksek performans gücüne sahip GoldMaster Forza buharlı ütünün 350 ml su haznesi, seramik ütü tabanı özelliği ve 360⁰ hareketli kablo ile rahat kullanım özelliği ütü yapmayı kolaylaştırıyor.

 

Kendi kendini temizleme özelliği (self-clean) sayesinde daha sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunan ütünün kireçlenmeyi önleyen sistemi sayesinde çeşmeden su doldurabiliyorsunuz.

 

En önemli özelliklerinden güvenli kullanım için, yatay pozisyonda 30 sn ve dikey pozisyonda 8 dk hareketsiz kaldığında otomatik olarak kapanan Forza buharlı ütü, ayrıca damlama önleme sistemi sayesinde elbiselerinize su damlamasını engelliyor.



Geri Dön