26 / 04 / 2024

GoldMaster forza serisi

GoldMaster forza serisi

GoldMaster, pratik ve kullanışlı, yüksek buhar teknolojisine sahip Forza Buharlı Ütü’yü müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hem ailelerin hem de öğrencilerin kolaylıkla kullanabileceği ütünün etkili buhar performansı ile ütü yapmak çok kolay...

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Yurtbay Seramik'ten yeni Zegna Serisi!

Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

GoldMaster forza serisi Haberi

GoldMaster forza serisi

Gömleklerinizi, pantolonlarınızı, eteklerinizi pratik bir şekilde ütülemenize yardımcı olan Forza, ütü yapmayı zevkli hale getiriyor. Dakikada 210 gr buhar çıkışı ile yüksek performans gücüne sahip Forza buharlı ütü, tüm kırışıklıklara son veriyor.

En zor kırışıklılara bile son veren buhar teknolojisi özelliği bulunan Forza buharlı ütünün, diğer benzer ürünlerde bulunmayan özel pompa sistemi ile sürekli buhar çıkışında dahi azalmayan buhar etkisi mevcut. Ayrıca yatay kullanımının yanı sıra askıdaki elbise ve perdeleriniz için dikey ütüleme özelliği bulunuyor. 2600 watt yüksek performans gücüne sahip GoldMaster Forza buharlı ütünün 350 ml su haznesi, seramik ütü tabanı özelliği ve 360⁰ hareketli kablo ile rahat kullanım özelliği ütü yapmayı kolaylaştırıyor.

Kendi kendini temizleme özelliği (self-clean) sayesinde daha sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunan ütünün kireçlenmeyi önleyen...