28 / 03 / 2024

Braun Carestyle 5 ile ütü yapmak daha keyifli!

Braun Carestyle 5 ile ütü yapmak daha keyifli!

Kıyafetlerinizi sizden daha çok düşünen özelinCare teknolojisine sahip, ödüllü “Braun Carestyle 5” ile ütü yapmak artık daha kolay ve keyifli!



YENİ YILDA 

KENDİNİZİ VE SEVDİKLERİNİZİ

“BRAUN CARESTYLE 5” 

İLE ÖDÜLLENDİRİN!

 


Kalite standartları ve kullanım pratikliği ile kendi alanında fark yaratan Braun, ödüllü ütü serisi Braun Carestyle 5 ile farkını bir kez daha belli ediyor. Zaman ve enerji tasarrufu sağlayan Braun Carestyle 5 ütüleri, kompakt tasarımlarıyla da ilgi çekiyor. Braun Carestyle 5’ın özel olarak geliştirilmiş akıllı kumaş koruma sistemi iCare teknolojisi, kumaş türüne göre ideal sıcaklığı ayarlıyor, en hassas kumaşlar da bile koruma sağlıyor. Dünyada bir ilk olan, yuvarlak hatlara sahip, yukarıya doğru kıvrılan 3D Eloxal BackGlide tabanıyla da en inatçı kırışıklıkları bile kolayca açan Braun Carestyle 5, ütü sırasında yaşanılan tüm stresi ve zahmeti tamamen ortadan kaldırıyor. 


Ütü sırasında en büyük zorluğu çıkaran, fermuar, düğme, dikiş gibi engellerin üzerinden de takılmadan, adeta kayar gibi geçen Braun Carestyle 5, göz alıcı şıklığınızın en büyük yardımcısı olacak!


Kullanımı kolaylaştıran, dijital kontrol paneli, kolay kilit sistemi, akıllı kumaş koruma özelliği ve otomatik kapanma fonksiyonu gibi kendi alanında fark yaratan özelliklere sahip olan, “En İyi Ürün” kategorisinde ödüllü Braun Carestyle 5 serisi ile yeni yılda hayatınızı kolaylaştıracak, sevdiklerinize oldukça kullanışlı bir hediye vermenin mutluluğunu yaşayacaksınız. 



Braun Carestyle 5 Serisi; (ütü modellerine göre) 699.90 TL – 899.90 TL 



Geri Dön