26 / 04 / 2024

Golfkent Ankara arsaları

Golfkent Ankara arsaları

Ankara Golfkent'te yer alan konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuluyor.  Arsa alanı 1 milyon 260 bin metrekare olan Golfkent'te 2.640 konut bulunuyor. 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa bugün satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi bugün saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Golfkent Ankara arsaları Haberi

Golfkent Ankara arsaları

Türkiye'nin en büyük kentsel tasarımına sahip proje 700 bin metrekare yeşil alana sahip. 1 milyon 260 bin metrekare alan üzerinde yer alan Golfkent projesinde toplamda 2.640 konut tasarlandı. 


Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Golfkent projesi planları ve projeleri hazırlanmış, kentsel tasarım onaylı, ruhsat aşamasında konut, villa, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi,  ilkokul, spor tesis imarlı arsalar satışta.


Kat karşılığı, hasılat paylaşımlı ya da arsa olarak satışa sunulan Golfkent, uluslararası standartlarda golf sahasına sahip. Yeşil dokusuyla ön plana çıkan Golfkent projesinde 8.500 m2’den 52.000 m2’ye 16 adet konut imarlı arsa ile 1.000 metrekareden 18.500 metrekareye 10 adet ticari imarlı ada; kent hayatını tamamlayan eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal tesis imarlı adalar yer alıyor. 

 
Yatırım yapana...