25 / 04 / 2024

gölmahal Natamam değil tastamam

gölmahal Natamam değil tastamam

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece bölgesinde konumlanan Göl Mahal projesinde teslime hazır villalar. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Göl Mahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Tebernüş Kireçci konut yatırımcıları yurt dışına kaçıyor diyerek seslendi: Tehlikenin niçin kimse farkında değil?

Konut satışları ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Bu durumun konut piyasasında olumsuz gelişmelere neden olacağını belirten Tebernüş Kireçci ''  Tehlikenin niçin kimse farkında değil?'' diyerek isyan etti. İşte detaylar...

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor! Araç sahipleri müjde! O gün herkes deposunu doldursun!

Son zamlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zam geldi. Gelen zamlar fahiş fiyatlar otomobil sahiplerinin canını sıkarken sevindiren haber az önce geldi. Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor...

TİM Başkanı Gültepe’den kur çıkışı! ‘İstediğimiz seviyede değil!’

Kurda denge isteyen ve dövizi dizginlemeye çalışırken, ihracatçıyı vurmamak gerektiğini vurgulayan iş insanları, “Kurlar ihracatçının çok isteği seviyede değil” dedi. İş insanları, maliyetler de katıldığında kurun rekabetçilikte Türkiye’yi pahalı noktaya koyduğunu söyledi.

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Banka promosyonu değil bu daha büyük bomba. Bu meslek sahiplerine piyango vurdu. Erken emekli olacaksınız

Banka promosyonu değil bu daha büyük bir bomba. Erken emekli olabilecek meslekler listesi güncellendi. Listedeki işleri yapanlara piyango vurdu.

Aile Bakanlığı temmuzda müjdeye doymuyor. Buna da başvurun hemen. Para değil ama güzel

Aile Bakanlığı'ndan temmuz ayına ilişkin müjdeler gelmeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bir müjde daha geldi. Para değil ancak önemli bir alanda daha başvurular açıldı.

gölmahal Natamam değil tastamam Haberi

gölmahal Natamam değil tastamam

92 bin 470 metrekare alan üzerinde inşa edilen Göl Mahal projesi toplam 38 adet villadan meydana geliyor. Göl Mahal Konutları Yalçınlar Group imzası taşıyor.


Göl Mahal projesinde yer alan villalar 571 metrekare, 585,5 metrekare ve 587,6 metrekare alan büyüklüğüne sahip. Alışılagelmiş natamam projelerden farklı olarak, prestijli marka ve malzemeler ile dekorasyonu tamamlanmış, her eve ait müstakil havuzu ile tastamam villalar alıcılarını bekliyor.


1 etap konut teslimlerinin bir buçuk ay sonra 2 etap konut teslimlerinin ise 2014 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan Göl Mahal Villalarında fiyatlar 1 milyon 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 



Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Yalçınlar Group projesi  Göl Mahal Villalarının sosyal alanları arasında 3 bin metrekarelik rekreasyon alanları, tenis kortları, gölet,  çocuk parkı basketbol sahası, yüzme havuzu,...