25 / 04 / 2024

Göl Mahal Natamam değil, tastamam!

Göl Mahal Natamam değil, tastamam!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece bölgesinde konumlanan Göl Mahal projesinde teslime hazır villalar. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Göl Mahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



92 bin 470 metrekare alan üzerinde inşa edilen Göl Mahal projesi toplam 38 adet villadan meydana geliyor. Göl Mahal Konutları  Yalçınlar Group  imzası taşıyor.


Göl Mahal projesinde yer alan villalar 571 metrekare, 585,5 metrekare ve 587,6 metrekare alan büyüklüğüne sahip. Alışılagelmiş natamam projelerden farklı olarak, prestijli marka ve malzemeler ile dekorasyonu tamamlanmış, her eve ait müstakil havuzu ile tastamam villalar alıcılarını bekliyor.


1 etap konut teslimlerinin bir buçuk ay sonra 2 etap konut teslimlerinin ise 2014 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan Göl Mahal Villalarında fiyatlar 1 milyon 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 



Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Yalçınlar Group projesi  Göl Mahal Villalarının sosyal alanları arasında 3 bin metrekarelik rekreasyon alanları, tenis kortları, gölet,  çocuk parkı basketbol sahası, yüzme havuzu, restoran, fitness center, ve süs havuzu bulunuyor. 



Yeşil bina ve teknolojisi ile donatılan çevreye saygılı proje Gölmahal, güneş kollektörleri, yağmur suları toplama ve depolama tesisi, iç bahçesi, ısı pompası, güneş paneli, tasarruflu aydınlatma sistemleri ve izolasyonu ile farkını ortaya koyuyor. 



Telefon: 0212 886 19 00

Telefon: 0212 886 28 63

Web Adresi: www.golmahal.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön