25 / 04 / 2024

Natamam değil tastamam

Natamam değil tastamam

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece bölgesinde konumlanan Göl Mahal projesinde teslime hazır villalar. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Göl Mahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

FETÖ'nün İzmir'deki evlerinin akıbeti belli değil!

FETÖ'ye ait olan Yamanlar Koleji'nin yanındaki 3 müstakil evin akıbeti belli değil.

İzzettin Küçük: Başarılı idareci yapan değil yıkandır!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarın açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Küçük, ''Benim kanaatime göre, başarılı idareci yapan değil yıkandır” diye konuştu.

Konut değil, yaşam alanları inşa edilmeli!

Adana Bölge Gazetesi yazarı Semir Sümbul yazında "Konut değil, yaşam alanları da inşa edilmeli" konusuna değildi. İşte o yazı

Mustafa Balcı: Şuanda yapılan kentsel dönüşüm değil!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Kentsel dönüşüm parsel bazında değil ada veya mahalle bazında yapılmalı. Şuanda yapılanların hiçbirisi kentsel dönüşüm değil. Parsel bazlı dönüşümler daha sonra yapılacak değişikliklerin önüne geçiyor. Orada yeni bir tasarrufta bulunma şansı kalmıyor” dedi.

Giresun Bulancak'ta rant değil, hizmet önemli!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçesindeki sorunlara ve hakındaki sorulara cevap getirdi. Yakar, ''Rant değil, hizmet peşindeyiz'' dedi.

Battal İlgezdi: İmar bir lütuf değil haktır!

Ataşehir Belediyesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri için İmar Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan İlgezdi "İmar bir lütuf değil, olması gerekendir." dedi.

Şarık Tara: Tecrübeye değil, gençlere güvenin!

Enka’nın onursal başkanı Şarık Tara,şirketlerin yurtdışında başardı olmalarının en önemli adımının dürüstlük olduğunu söylüyor. Yeni Türkiye’de başarıya giden yolda gençliğin enerjisinin de önemli olacağını anlatan Tara, “Başarı için tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine güvenin” diyor.

Dolara değil konuta yönelen kazanır!

Konuta yapılan yatırımın her dönem kazandırdığını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, dolardaki artışın inşaatta hayra değil zamma alamet olduğunu söyledi.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Antalya’da yapılan kentsel dönüşüm değil, rantsal dönüşüm!

İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’da şu an yapılan kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşümdür. Müteahhitler yık yap metodu ile binayı yenilemektedir. Kendilerine rant sağlamaktadır” diyerek kentsel dönüşüm mantığını eleştirdi.

Samsun Canik'te kentsel değil, şehirsel dönüşüm yapılıyor!

Samsun'un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede sadece fiziki olarak bir kentsel dönüşüm değil, uyguladıkları eğitim, kültür, spor gibi projelerle de şehirsel dönüşüm gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Moody’s’in Türkiye notu Arapların umrunda değil!

"Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyenin altına indirmesi, Arap sermayesinin umurunda değil."

Natamam değil tastamam Haberi

Natamam değil tastamam

92 bin 470 metrekare alan üzerinde inşa edilen Göl Mahal projesi toplam 38 adet villadan meydana geliyor. Göl Mahal Konutları Yalçınlar Group imzası taşıyor.


Göl Mahal projesinde yer alan villalar 571 metrekare, 585,5 metrekare ve 587,6 metrekare alan büyüklüğüne sahip. Alışılagelmiş natamam projelerden farklı olarak, prestijli marka ve malzemeler ile dekorasyonu tamamlanmış, her eve ait müstakil havuzu ile tastamam villalar alıcılarını bekliyor.


1 etap konut teslimlerinin bir buçuk ay sonra 2 etap konut teslimlerinin ise 2014 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan Göl Mahal Villalarında fiyatlar 1 milyon 495 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 



Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Yalçınlar Group projesi  Göl Mahal Villalarının sosyal alanları arasında 3 bin metrekarelik rekreasyon alanları, tenis kortları, gölet,  çocuk parkı basketbol sahası, yüzme havuzu,...