23 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz!

Van'da açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkeye yıkım değil inşa ekibi lazım. Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz" diye açıklama yaptı.



Van'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini geliştirmek amacıyla yeni bir destek programını hayata geçireceklerini söyledi. 

Van'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkeye yıkım değil inşa ekibi lazım. Biz yıkmaya değil inşa etmeye talibiz. 17 yıldır ülkemizi eser ve hizmetlerle nasıl donatmışsak bundan sonra da aynı şekilde dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için sizlerden destek bekliyoruz. 31 Mart gecesini yakından takip edeceğim" diye konuştu. 

Sputniknews'te yer alan habere göre Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Birileri yıllarca milletin içine nifak sokmaya çalıştı, nicelerinin hayatı karardı. Mahalleleri birbirinden ayırmak için çukurlar kazdılar, tüneller açtılar. İnsanlarımızın mahremlerine girdiler.  Van bu vahşeti iyi bilir. Van'da da anaları ağlatan, çocukları öksüz bırakan bunlar oldu. Hâlâ aynı alçaklıkları yapmanın peşindeler.

Şayet bu teröristleri inlerinde kıstırıp yok etmiş olmazsak her gün Van'da ve diğer şehirlerimizde, masum insanlarımızın kanını dökecekler. Sınır ötesinde bunları adım adım takip edip kıpırdayamaz hale getirmezsek yaşattıkları acılarla baharlarımızı kışa çevirecekler.
 

81 ilde kentsel dönüşüm hızlanacak!


Geri Dön