20 / 04 / 2024

Gölmahal Villaları ödemeleri

Gölmahal Villaları ödemeleri

Yalçınlar Group tarafından İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları’ nda, % 30 peşin ödemelerde tüketicilere 36 ay vade imkanı sunuluyor...

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Sakın kaçırmayın!

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Sakın kaçırmayın...

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi! Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Aman kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Emekliye 10 bin TL ek gelir! Yarın son gün!

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili kritik gün yarın. Maaşlara gelen zam sonrası bankalar da harekete geçti. Açıklanan rakamlara göre promosyon ödemeleri 10 bin liraya kadar dayandı.

Banka banka emekli promosyon ödemeleri!

Milyonlarca emekli için bankalardan peş peşe promosyon müjdeleri gelmeye başladı. Bankadan bankaya farklılık gösteren promosyon ödemeleri 500 liradan başlayarak, 1000 lirayı aşacak şekilde yapılacak.

Reysaş GYO TEFE-TÜFE'ye göre kira artışı yapacak!

Reysaş GYO'nun depo kiralama bildirimine göre, kira ödemeleri aylık olup, kira bedelinde 1 yıllık periyotlarda (TEFE+TÜFE)/2 oranı dikkate alınarak artış uygulanacak.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Gölmahal Villaları ödemeleri Haberi

Gölmahal Villaları ödemeleri

KDV’nin yarısının tüketiciler adına Yalçınlar Group tarafından ödendiği Gölmahal Villaları’nda fiyatlar şerefiyesine göre 1.495.000 $ ile 1.595.000 $ arasında değişiyor. 


Gölmahal Villaları’nda uzun vadede 120 aya kadar mortgage sistemi ile de ödeme yapılabiliyor.


Gölmahal Villaları, suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanıyor


GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan GölMahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.


Güneş panelleri ile GölMahal kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları önemli oranda minimize edecek. Sıcak su...