26 / 04 / 2024

Gölmahal yalçınlar

Gölmahal yalçınlar

Yalçınlar Group, Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında, Gölmahal Müstakil Villa Projesi ile “Devam Eden En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde üç finalistten birisi oldu.

İranlılar gözünü yalılara dikti!

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul sevdaları bitmiyor. Son senelerde Türkiye’deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran İranlılar, şimdi de gözlerini yalılara dikti.

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Gürel tarafından kuruldu.

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yalçın tarafından kuruldu.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi!

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesinde evler iki katlı villalar olarak yükseliyor. 

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Burhan Yalçın tarafından kuruldu.

Bebek'teki Gülman Yalısı yıkılacak!

İş adamı Kemal Gülman, Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili konuştu. Gülman, ''Yalı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak'' diye konuştu.

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Osman Yalçın imzasıyla kuruldu.

Gölmahal yalçınlar Haberi

Gölmahal yalçınlar

Sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek ve önde gelen projelerin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” 6 Kasım 2014’te Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşecek.

Uluslararası platformda da önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards”da 200’ün üzerinde başvuru içinden 135 proje yarıştı.

Tamamlanmış ve devam eden projeler olarak 2 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı büyük finalde, Gölmahal Müstakil Villa Projesi, “En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde finale kalan üç proje arasında yer...