19 / 04 / 2024

Gölova Belediyesi örnek köy projesi

Gölova Belediyesi örnek köy projesi

Sivas Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "Köyün daha modern görünmesi, evlerin hepsinin tek renk olması projemizin bir parçasıydı. Proje yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Çalışmayla Sivas'taki Canköy'ümüz küçük bir Bodrum gibi oldu.''dedi.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da KDV'den muaf 5 gayrimenkul satıyor! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Gölova Belediyesi örnek köy projesi Haberi

Gölova Belediyesi örnek köy projesi

Sivas'ın Gölova İlçesi'ne bağlı Canköy, Kaymakamlık ve hayırsever iş adamı işbirliğiyle 'Örnek Köy' yapıldı.




Yolları asfaltlanıp, kaldırımlarına parke taşı döşenen köyde, tüm evler de Muğla'nın Bodrum ilçesi örnek alınarak mavi ve beyaz renklere boyandı.



Gölova Kaymakamlığı, ilçeye bağlı köylerin görüntüsü ve yaşam kalitesini yükseltmek için örnek köy projesi hazırladı. Bu kapsamda örnek köy olarak ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki 66 haneli Canköy seçildi. Altyapı ve üstyapı hizmetleri artırılan köyün yolları asfaltlanarak, kaldırımları ise parke taşı ile kaplandı. Birbirinden farklı renk tonlarına sahip köy evleri ise Pelit Pastaneleri sahibi iş adamı Selahattin Ayan'ın desteği ile boyandı. Köyün tamamı beyaz ve mavi renklerle boyanmış binalar görüntüsüne büründü.


BODRUM ÖRNEK ALINDI


Çalışma hakkında bilgi veren Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, diğer köyler için de rol model...