29 / 03 / 2024

Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri

Oyuncu Gonca Vuslateri, Cihangir'de emlakçıları gezerken görüntülendi

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

No1 Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

No1 Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 240 bin TL sermaye bedeli ile  Gonca Çetinkaya ve Melike  Ekşi tarafından kuruldu.

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin  TL sermaye bedeli ile Gonca Kılıç ve Şerife Can kuruldu.

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi  Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli Chrıstıan Yakan tarafından kuruldu.

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gonca Erdemir Öztürk tarafından kuruldu.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Türk müteahhitlere Gine'ye yatırım yapın çağrısı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur yaptığı açıklamada "Müteahhitlerimiz Gine'de bugüne kadar 152,6 milyon dolar değerinde 10 proje yapmış. 127 ülkede 404 milyar dolar değerinde proje yapan Türk müteahhitler için Gine'deki rakamlar son derece yetersiz" diye konuştu.

Bargon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bargon Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış İçer ve Gonca Tekin tarafından kuruldu. 

TMB: Yurt dışında yılda 30 milyar doları yakalayacağız!

Yurt dışından önemli projelere imza atan Türk müteahhitler 4. Ticaret Müşavirleri Konferansı'da bir araya geldi. Konferansta konuşma yapan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, yurt dışında inşa edilen projelerde sektör temsilcileri ile daha yakın işbirliği sürdürüleceğini söyledi.

Taksim 360, yabancıların çekim merkezi olacak!

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye inandığını ve gayrimenkul yatırımlarının arttığını söyledi..

Demir Akalın Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Akalın Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Gonca Akalın tarafından kuruldu. 

Gonca Vuslateri ve Mehmet Turgut komşu oldu!

Ulus’tan Cihangir’e taşınan Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut'la ilgili olarak, "Kendisi artık komşum. Bundan sonra bizi daha sık görürseniz, şaşırmayın." dedi.

Gonca Vuslateri Haberi

Gonca Vuslateri
Oyuncu Gonca Vuslateri, Cihangir'de emlakçıları gezerken görüntülendi. Vuslateri minik köpeğiyle yaşayacağı ev aradığını ancak bulamadığını...