19 / 04 / 2024

Gönen öğrenci yurdu

Gönen öğrenci yurdu

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. Yurt, 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek..

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Siirt'te depremden zarar gören öğrenci yurdu TBMM gündeminde!

Siirt'te Elazığ depreminde zarar gören bir öğrenci yurduna meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Osmaniye'ye bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak. Osmaniye’de faaliyet gösteren mevcut kız ve erkek öğrenci yurtlarının haricinde bin kişilik yurt için çalışmalara başlandı.

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak. Vali Gül: "Sivas'a yapılacak 10 bin kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıktı. Türkiye'de tek seferde yapılan en büyük proje" dedi.

Balıkesir Gönen'e otel konforunda öğrenci yurdu!

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. Yurt, 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek..

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınacak.

Gönen öğrenci yurdu Haberi

Gönen öğrenci yurdu

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. 350 Kişilik Kız, Erkek Öğrenci Yurdu 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek. 11 milyon 300 bin lira maliyeti olan yurt, önümüzdeki yıllarda Gönen'de beklenen fakültenin önünü açacak. 


Öğrenci Yurdu projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. 


Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar yaptığı açıklamasında; "350 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdumuz İç donanım olarak adeta 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak, öğrenciler için de onları ziyarete gelen misafirleri için de projede herşey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü, bu proje hem maliyet hemde hizmet bakımından Güney Marmara'nın en modern yurt binası olacak, ilçemize hayırlı olsun" dedi. 


Yaşam...