28 / 03 / 2024

Balıkesir Gönen'e otel konforunda öğrenci yurdu!

Balıkesir Gönen'e otel konforunda öğrenci yurdu!

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. Yurt, 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek..



Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. 350 Kişilik Kız, Erkek Öğrenci Yurdu 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek. 11 milyon 300 bin lira maliyeti olan yurt, önümüzdeki yıllarda Gönen'de beklenen fakültenin önünü açacak. 


Öğrenci Yurdu projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. 


Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar yaptığı açıklamasında; "350 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdumuz İç donanım olarak adeta 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak, öğrenciler için de onları ziyarete gelen misafirleri için de projede herşey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü, bu proje hem maliyet hemde hizmet bakımından Güney Marmara'nın en modern yurt binası olacak, ilçemize hayırlı olsun" dedi. 


Yaşam Gazetesi





Geri Dön