25 / 04 / 2024

Gönye Tasarım iç mekan tasarımları

Gönye Tasarım iç mekan tasarımları

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım gayrimenkul projelerinde çevreci iç mekanlar yaratıyor!

Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Yapılan gıda yardımı nasıl alınır? Gıda yardımı için nereden başvuru yapılır?

Devlet tarafından sunulan desteklerden biri olan gıda yardımı, önemli bir fayda sağlıyor. Bu yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanmış olup başvuru yaparak alınmaktadır. Özellikle maddi yardıma ihtiyacı olan aileler için gıda yardımı önemlidir. 

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Numan Enrico Şansal tarafından kuruldu.

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler gıda yardımı hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Gıda yardımı için başvurular e devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Archılon Tasarım İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archılon Tasarım İç Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burç Hatunoğlu tarafından kuruldu.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Fame Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fame Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gönye Tasarım iç mekan tasarımları Haberi

Gönye Tasarım iç mekan tasarımları


Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.


Çözüm ortağı olduğu inşaat ve gayrımenkul yatırım şirketleri ile birlikte rezidans, toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere birçok iç mimari çalışmaya imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, tasarımlarını çevresel kriterleri dikkate alarak sürdürülebilir iç mekan anlayışı ile biçimlendiriyor.


İç mekanların çevresel kriterlerle ele alınmasının sürdürülebilir mimarlık için en önemli ve vazgeçilmez adımlarından biri olduğunu öne süren iki ortak, projelerinde üretimden nakliyeye, montaj aşamasından kullanıma kadar olan tüm süreci analiz ederek,...