25 / 04 / 2024

görele adalet sarayı açıldımı

görele adalet sarayı açıldımı

Giresun'un Görele ilçesinde toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da 136 trilyon liralık yatırımı hizmete açtıklarını belirterek, ile 11 yılda eski parayla 6 katrilyon liralık yatırım kazandırdıklarını ifade etti...

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Beykoz Görele Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Görele Mahallesi 147 ada 12 parsel ve yola ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Görele Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Giresun Görele Devlet Hastanesi Op. Dr. Ergun Özdemir, inşaat çalışmaları tamamlanan ek binada poliklinik hizmetinin başladığını açıkladı.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Gazze Adalet Sarayı açıldı!

İsrail'in işgali altında bulunan Gazze Şeridi'nde Katar'ın finansmanıyla inşa edilen Adalet Sarayı hizmete açıldı. 

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Beykoz Görele’de tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Görele sakinlerine de tapuları teslim edildi.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

görele adalet sarayı açıldımı Haberi

görele adalet sarayı açıldımı


Giresun'un Görele ilçesinde toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da 136 trilyon liralık yatırımı hizmete açtıklarını belirterek, ile 11 yılda eski parayla 6 katrilyon liralık yatırım kazandırdıklarını ifade etti. 


Milletten aldığı yetkiliyle kararlılıkla ilerlediklerini ifade eden Erdoğan, "Sizin verdiğiniz yetkinin dışına çıkmadık. Bizim rotamızı millet çizer. Siz ne talimat verdiyseniz onu yaptık. Son 11 yılda sandık yoluyla 7 kez huzurunuza çıktık, oylarımızı artırarak bize destek verdiniz. Siz bu partiyi desteklerken birileri bundan, milli iradeden, şehitlerin gelmemesinden, anneler-babaların ağlamamasından çok rahatsız oldu. Türkiye büyüdükçe bunların rantları kayboldu. Son çeyrekte 4.4 büyüdü. İlk 17 ekonomisi arasındayız. Göreve geldiğimizde 230 milyar dolar milli gelirimiz vardı, 800 milyar dolara yaklaştık ve aşıyoruz. Bu bunları rahatsız ediyor." dedi.


Erdoğan, Görele Adalet Sarayı, Çavuşlu Spor...