24 / 04 / 2024

gözde girişim ziylanı aldımı

gözde girişim ziylanı aldımı

Ziylan Grubu' nun yüzde 11,5 hissesi resmen Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş' ye devredildi. Gözde Girişim'in konuyla ilgili açıklaması aşağıda yer alıyor...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

İdeal Girişim İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Girişim İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Gözde Girişim, Farmamak Ambalaj'ı 136 milyon TL'ye sattı!

Gözde girişim sahibi olduğu Farmamak Ambalaj'ın tamamını 136 milyon TL karşlığında Alman Klöckner Pentaplast'a sattı.

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

Girişim İnşaatı Medya Otomotiv Tekstil ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişim İnşaatı Medya Otomotiv Tekstil ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Vardar tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

SAF GYO'nun yüzde 26'sını Akiş GYO devraldı!

Yıldız Holding A.Ş., Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesinin %26,15’ilik payları Rekabet Kurulu izni doğrultusunda Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredildi.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF GYO sermayesinin %26,15’ine tekabül eden paylarını Akiş GYO ve Sayın Ali Raif Dinçkök’e devretti.

Gözde Girişim SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya sattı!

Gözde Girişim SAF GYO'da sahip olduğu toplam 4.58 milyon nominal değerli payların tamamının Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na 2.47 milyon dolar karşılığında satışına ilişkin hisse devir sözleşmesinin imzalandığını duyurdu.

Gözde Girişim, SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya sattı!

MURAT Ülker'in patronu olduğu Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren Gözde Girişim, SAF GYO'daki paylarını Akiş GYO'ya 2.47 milyon dolara sattı.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 446 daire ve 34 mağazadan oluşan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

gözde girişim ziylanı aldımı Haberi

gözde girişim ziylanı aldımı


Gözde Girişim tarafından yapılan açıklama şöyle:


Ziylan Grubu bünyesindeki Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş., Polaris Pazarlama ve Mümessillik A.Ş. ve Uğur İç ve Dış Ticaret A.Ş.'lerinin %11,50 oranındaki hisselerinin Şirketimize devir işlemi, Hisse Alım Satım Sözleşmesi'nde belirtilen kapanış işlemlerine ilişkin ön koşullarının yerine getirilmesi ve gerekli izinlerin alınmasını takiben 12 Aralık 2013 (bugün) tarihinde gerçekleştirilmiştir.


Saygılarımızla,


Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı...