23 / 04 / 2024

Gözde Grubu yatırımları 2020

Gözde Grubu yatırımları 2020

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

KİT'ler geçen seneye oranla yatırımlarını yüzde 179 yükseltti

Kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) geçen yıl sonu itibarı ile yatırımlarını bir önceki seneye göre yüzde 179 yükselterek 109 milyar 300 milyon liraya çıkarttı. İşte ayrıntılar...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu yatırımları 2020 Haberi

Gözde Grubu yatırımları 2020

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yılın ikinci yarısında da grup olarak ülke çapında sağlık ve konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Ege Bölgesinde sağlık alanında bulunan yatırımları hızlandırdıklarını ifade eden Kenan Kalı, Gözde Grubu olarak Gözde Kuşadası Hastanesi, Gözde İzmir Hastanesi ve Alsancak'ta yapımında son aşamaya geldikleri Özel Sağlık Hastanesi ile birlikte sektörde büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Op. Dr. Kenan Kalı, "Yenişehir'deki Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanmak üzere. Alsancak'taki Özel Sağlık Hastanesini ise tıbbi cihazların kurulumu ve diğer detayların tamamlanmasıyla birlikte bir iki ay içinde halkımızın hizmetine açacağız. Hastanelerimiz açıldığında toplam 400 yatağı daha İzmir'e kazandırmış olacağız" diye konuştu. 

Op. Dr. Kalı, yapı grubundaki markaları MyWay ve MyVia ile herkesin yaşamını kolaylık...