27 / 04 / 2024

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yılın ikinci yarısında da grup olarak ülke çapında sağlık ve konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Ege Bölgesinde sağlık alanında bulunan yatırımları hızlandırdıklarını ifade eden Kenan Kalı, Gözde Grubu olarak Gözde Kuşadası Hastanesi, Gözde  İzmir  Hastanesi ve Alsancak'ta yapımında son aşamaya geldikleri Özel Sağlık Hastanesi ile birlikte sektörde büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Op. Dr. Kenan Kalı, "Yenişehir'deki Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanmak üzere. Alsancak'taki Özel Sağlık Hastanesini ise tıbbi cihazların kurulumu ve diğer detayların tamamlanmasıyla birlikte bir iki ay içinde halkımızın hizmetine açacağız. Hastanelerimiz açıldığında toplam 400 yatağı daha İzmir'e kazandırmış olacağız" diye konuştu. 

Op. Dr. Kalı, yapı grubundaki markaları MyWay ve MyVia ile herkesin yaşamını kolaylık sunacak ve mutlu hissettirecek konutlar üretmeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Covid 19 salgınının etkisinin azaldığı bu dönemle birlikte insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini ifade etti.
 


Geri Dön