19 / 04 / 2024

gözde yapı myvia bahçe

gözde yapı myvia bahçe

Myvia Bahçe İzmir 'in fiyatları 134 bin liradan başlıyor, Forum Bornova'ya yürüme mesafesinde bulunan proje 324 konuttan meydana geliyor

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

Konut yatırımı yapılacak en gözde 10 bölge!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran, konut yatırımı için bu yılın gözde bölgelerini açıkladı.

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.

En gözde yapıların mimarları Otis asansörlerini tercih ediyor!

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

MyWay Wins Blue: Gözde Grubu'nda İzmir'e yeni proje!

Gözde Grubu’nun İzmir’in yeni çekim merkezi Çiğli’de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat çekiyor.

TEM Point Gül Yapı!

TEM Point Gül Yapı Projesi'nde 686 adet konut bulunuyor. İstanbul Sultangazi'da hayata geçirilen projede peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Gözde Grubu'ndan 210 milyon TL'lik MyVia Wins projesi!

Gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren Gözde Grubu, simdi de 210 milyon TL'lik yatırımla son projesi MyVia Wins'e başlıyor.

Gözde Grubu Myvia Wins satılık!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Gözde Grubu Myvia Wins satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Gözde Grubu Myvia Wins Projesi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alacak. Gözde Grubu Myvia Wins Projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre kadar uzaklıkta yer alacak.

Gözde Grubu Myvia Wins Evleri!

Toplam 900 adet dairenin yer alması planlanan proje hazırlık aşamasında devam ediyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek. Gözde Grubu Myvia Wins Evleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

gözde yapı myvia bahçe Haberi

gözde yapı myvia bahçe

Gözde Yapı'nın Bornova'da yaşama geçirdiği Myvia Bahçe 30 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. Myvia Bahçe 'de yer alan konutların Şubat 2014'te teslim edilmesi planlanıyor.


Mvyia Bahçe 'de yer alan konutlar 1+0, 1+1, 1+1 dubleks ve 2+1 olarak tasarlandı. 324 konutun yer aldığı Myvia Bahçe'de satışlar devam ediyor.



Myvia Bahçe 'de;

1+0 daireler 134 bin lira ile 142 bin lira arasında,

1+1 daireler 172 bin lira ile 205 bin lira arasında,

1+1 dubleks 275 bin lira ile 300 bin lira arasında,

2+1 daireler 225 bin lira ile 242 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.



Sosyal imkanları arasında; açık hava sineması, barbekü alanları, yüzme havuzu, hamam, cafe ve sauna bulunan Myvia Bahçe ; Forum Bornova'ya yürüme mesafesinde, Ege Üniversitesi'ne 10 dakika, Yaşar Üniversitesi'ne 8 dakika,...