20 / 04 / 2024

göztepe projeleri

göztepe projeleri

Kadıköy Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerinde iki parsel, üzerinde inşa edilecek avm + konut projesi için birleştiriliyor... Kadıköy Belediyesi, 1/1000 ölçekli imar planını 9 Ekim 2014'te ilanen askıya çıkaracak...

Göztepe'de yer alan 2 proje havadan görüntülendi!

Göztepe yer alan Nida Kule ve Dumankaya İkon projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Göztepe'de inşa edilen 3 projenin havadan genel görüntüleri!

Göztepe'de yer alan Dumankaya İkon, Four Winds ve Nida Kule projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Nida Kule Evleri Göztepe'ye ulaşım Kadıköy'den 12 dakikaya düştü!

Tahincioğlu Gayrimenkul’un “Nidakule Göztepe” projesine ilgi Kadiköy – Kartal metrosunun hizmete açılmasıyla daha da arttı. İstanbul’un ana ulaşım arteri olan D 100 Karayolu Göztepe Kavşağı’nda yer alan Nidakule’ye ulaşım Kadıköy’den 12 dakikaya düştü

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Pırlanta Göztepe yüksek kira getirisi sağlayacak!

İstanbul'un önemli lokasyonlarından Kadıköy Fikirtepe'de markalı konut projeleri tüm hızıyla sürüyor Erkan İnşaat'ın toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri bölgede yükseliyor.

My City Göztepe iletişim bilgileri!

My City Göztepe projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. My City Göztepe iletişim bilgileri detayları için 444 36 75 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Göztepe Office Park satış ofisi!

Göztepe Office Park satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy İlçe'si Göztepe'de inşa edilecek.

Göztepe Office Park iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Göztepe Office Park projesinde ön talep süreci başladı. Göztepe Office Park iletişim bilgileri detaylarını (0216) 517 9 517 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi!

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi sadece office park seçeneklerinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Ön talep sürecinin başladığı projede DKY İnşaat çalışmaları bu yıl başlatacak.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gökhan Taş: Fikirtepe konut fiyatları, Göztepe'yi geçecek!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Fiyat değerleri eşitlenecek ve Fikirtepe 5-10 yıl sonra Göztepe'nin önüne geçecek" ifadelerini kullandı.

göztepe projeleri Haberi

göztepe projeleri



Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde Bağdat Caddesi'ni keserek tren yoluna doğru giden Tütüncü Mehmet Efendi üzerinde Pansiyonlu İlkokul Çıkmazı (Doğuş Çıkmazı) sokak köşesine avm + konut projesi geliyor...


Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın 9 Ekim 2014 Perşembe günü askıya çıkaracağı 1/1000 ölçekli imar planına göre; 105 pafta, 397 ada üzerindeki 20 ve 21 parseller, kurul kararı ile tevhid edilecek, yani birleştirilecek. 


Projeyi hangi firma yapacak? Emlakkulisi.com açıklıyor! Detaylar için tıklayın!


Zemin katta ticaret alanı, normal katlarda konut inşa edilecek projenin hayata geçirileceği parsellerde TAKS:0.85, Emsal (max KAKS):2.07 ve Maksimum yükseklik (Hmax) Serbest olarak belirtiriyor. Parsellerin yapılaşma şartları, ön bahçe minimum 5 metre, yan bahçe minimum 4 metre ve arka bahçe minimum 4 metre olarak kayıtlı...


Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 105 pafta, 397 ada, 20 ve...