28 / 03 / 2024

Göztepe Yonca Konutları projesi

Göztepe Yonca Konutları projesi

Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Göztepe 'de yer alıyor.. Göztepe Yonca Konutları teslim tarihi Ocak ayı 2017 yılında yapılması belirlendi.

Göztepe Yonca Konutları satış ofisi!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe'de bulunan proje 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Konutları satış ofisi telefon numarası 0 216 358 12 12 olarak belirlendi.

Göztepe Yonca Konutları fiyatları!

9 kat şeklinde yükselen proje İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Göztepe 'de yükseliyor. Projede daireler 3+1 olarak tasarlandı. Göztepe Yonca Konutları fiyatları 800 bin TL'den başlıyor.

Göztepe Yonca Konutları'nda fiyatlar 800 bin TL'den başlıyor!

Uzunal Tau Yapı tarafından hayata geçirilen proje 9 kat şeklinde yükseliyor. Projede daireler 3+1 olarak dizayn edildi. Göztepe Yonca Konutları'nda fiyatlar 800 bin TL'den başlıyor.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Zer Göztepe Konutları satılık!

Zer Göztepe Konutları Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçiriliyor. Proje 85 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselecek...

Zer Göztepe Konutları teslim tarihi!

Zer Göztepe Konutları üç panoramik blok olarak Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan proje 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Göztepe Polat Ev Konutları fiyat!

Polat Ev projesi İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirildi. Proje Polat İnşaat imzası taşıyor...

Polat Ev Göztepe Konutları fiyatlar!

Polat Ev projesi, 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de inşa ediliyor. Proje 2 blok olarak yükseliyor...

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Pırlanta Göztepe'e Quality İnşaat projesi ödülü verildi!

Pırlanta markası ile butik konutlar üreten Erkan İnşaat, Pırlanta Göztepe ile yatırımcılarına kısa sürede yüksek getiri sunuyor. Şirket Pırlanta Göztepe projesiyle 7. yıl Quality of Magazin ödül töreninde en Quality İnşaat projesi ödülünü aldı.

Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 35 bin TL peşinatla!

Göztepe’de hayata geçirilen yükselen Muhteşem Yeni Yıl Konutları 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 35 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Göztepe Yeni Yüzyıl Konutları'nda deniz manzaralı daire 678 bin TL!

Göztepe’nin kalbinde yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda 120 aya kadar vadelendirilen ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün. Projede, 2+1 daire fiyatları 678 bin TL’den başlıyor

Göztepe Yonca Konutları projesi Haberi

Göztepe Yonca Konutları projesi

Ulaşım bilgisine göre Göztepe parkına komşu olarak yükselen projede daire seçenekleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 9 kat şeklinde yükseliyor.


Daire büyüklüklerinin 157 metrekareden başlayıp  175 metrekareye kadar ulaştığı proje İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe'de yükseliyor.


Çift araçlı otopark bulunan projede daire fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Göztepe Yonca Konutları teslim tarihi Ocak 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunuyor.


Tel: +90 216 358 12 12

http://www.uzunaltau.com/

Tülay...