08 / 05 / 2024

Gram altın rekor

Gram altın rekor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altından son dakika rekoru geldi. Açıklanan resmi rakamlara göre, gram altın bin liranın üzerinde işlem görüyor. Peki, güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar?

Gram altın rekor tazeledi!

Piyasalardaki bol likidite ve güven liman arayışının desteklediği altın fiyatlarında yükseliş trendi sürüyor. Spot altının onsu 1.824 dolarla 9 senenin zirvesinde seyrederken; gram altın bugün 403 lirayla rekor tazeledi.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 600 TL'yi aştı! Altın yatırımcıları bayram etti! 16 Nisan 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe rekor yükselişle başladı. Ons altın 2370 dolar oldu. Gram altın 2 bin 600 lirayı aştı. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 15 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında bayram depremi! Piyasa uzmanı rakam verdi ve uyardı! Gram altın 2.500 TL olur mu?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarında yeni rekor yazıldı. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram altın uçmadı resmen fırladı! Yeni rekor! 1 gram bile altını olanlar yaşadı! 27 Şubat 2024 altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Son dakika altının gramı resmen fırladı. Bugün gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gram altın 2 bin 100 TL'yi aştı! Altında tarihi rekor! Altın yatırımcılarına müjde! 21 Şubat 2024 altın fiyatları

21 Şubat 2024 altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın bugün 2 bin100 TL ile tarihi rekorunu kırdı. 21 Şubat 2024 altın fiyatları...

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Gram altın rekor Haberi

Gram altın rekor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasınra yer alan altından son dakika rekoru geldi. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları geçtiğimiz aylarda uyguladığı düşüş temayülünden sonra gösterdiği yükseliş hareketiyle yatırımcıların da dikkatini çekti. 

Yaz aylarının gelmesi ve düğün sezonunun açılmasıyla beraber kuyumculara akın eden vatandaşlar güncel altın fiyatlarını da merak ediyor. 

Peki güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte kalem kalem altın fiyatları...

Yeni haftada ivme kaybetmeksizin yükselişine devam ederek peş peşe rekor tazeleyen gram altın fiyatı 1000 TL'lik sınırı aştı. İşte güncel altın fiyatları...


YENİ YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 3.305,00

SATIŞ: 3.354,00

YENİ TAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 6.611,00

SATIŞ: 6.683,00

YENİ CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 6.713,00

SATIŞ: 6.818,00

YENİ ATA ALTIN FİYATI

ALIŞ: 6.733,00

SATIŞ: 6.859,00

GRAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.012,66

SATIŞ: 1.026,84

YENİ ÇEYREK...