27 / 04 / 2024

gram altın yıl sonunda ne kadar olacak

gram altın yıl sonunda ne kadar olacak

Piyasa kahini olarak bilinen ve yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte detaylar...

Uzmanlardan gram altın için bomba tahmin geldi! Gram altın yıl sonunda bu kadar olacak!

Altın fiyatları, küresel ekonomideki sorunları devam etmesi ile yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Altına olan talep gittikçe yükselirken uzmanlardan gram altın için yıl sonu tahmini geldi. Gram altın yıl sonunda bakın ne kadar olacak...

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

Gram altın yükselirken İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Alım fırsatı mı geliyor?

Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Finans Analisti İslam Memiş, 2024 yılında 2 bin 500 lira seviyesinin olacağını yineledi. Altın borcu olan veya düğün yapacaklar için bu seviyelerin alım fırsatı olabileceğine dikkat çekti.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Gram altın yıl sonunda tam 2 bin TL olacak! Uzmanlar tek tek açıkladı: Altın, dolar, borsa yükselecek mi? 

Altın, dolar, borsa ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki gram altın, dolar ve borsa yılın geri kalanında nasıl seyredecek? İşte ayrıntılar...

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

1 gram bile altını olanlara şok uyarı! Tarih ve rakam verildi: Gram altın tam bu kadara yükselecek! Bugün altın kaç TL?

1 gram bile altını olanlar sık sık son dakika fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte 9 Temmuz 2023 altın fiyatları...

gram altın yıl sonunda ne kadar olacak Haberi

gram altın yıl sonunda ne kadar olacak

Amerikan Merkez Bankası Fed, küresel piyasaların merakla beklediği faiz kararında artırıma giderken dolarda hafif aşağı yönlü bir kırılma yaşandı ancak aktarılan detaylara göre, altında artış gözlendi. 

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 2022 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 42,8'den yüzde 60,4'e çıkartmasından sonra da yurt içi piyasalarda hem döviz hem de altın kurunda artış görüldü.

Piyasa kahini olarak bilinen ve yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte detaylar...

TGRT Haber'den Deniz Çağıl'ın haberine göre, söz konusu açıklamalar sonrası piyasalarda yaşanan hareketlilikle ilgili önemli açıklamalar yapan Finans Analisti İslam Memiş, bir defa daha uyarıda bulundu. 

Yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam...