26 / 04 / 2024

gram altın yükselecek mi

gram altın yükselecek mi

Ekonomist Hatice Kolçak altın alacaklar için ''Bana göre gram altın hala iyi'' diyerek uyarıda bulundu ve gram altın seviyesinin ne kadar olacağını açıkladı...

Altın yatırımcıları dikkat! Dünyaca ünlü 2 bankadan kritik altın yorumu geldi, bu son fırsat!

Ons altında meydana gelen değer kaybına rağmen doların yukarı yönlü hareketi gram altına güç vermeye devam ediyor! Wall Street ve Commerzbank'ın ünlü analistlerinden altın fiyatlarına ilişkin son dakika açıklamaları geldi. Peki, gelecek hafta altın fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

İslam Memiş, yatırımcıları son kez uyardı! Gram altında bu fırsat bir daha gelmez!

Gram altın ve dolar için Temmuz ve Ağustos analizlerini yapan İslam Memiş'ten kritik yorum! Altın ve dolar almanın tam zamanı olduğunu söyleyen Memiş, son kez uyardı! İşte ayrıntılar...

'Bu seviyelerde gram altın almam' diyen İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi! Altını olanlar hemen baksın...

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyen vatandaşları uyardı. Gram altın almak isteyenlere ''bu seviyelerden almam'' dedi ve rakam verdi. İşte ayrıntılar...

Altını olanlar karlı çıkacak! Gram altın tam gaz geliyor! İşte o tarihler! 

Altın fiyatlarındaki hareketlilik hız kesmiyor. Yaptığı altın tahminleri ile sık sık gündem olan araştırmacı yazar Haluk Özdil, Eylül ve Ekim ayında gram altının yükseleceğine dikkat çekti. 

Selçuk Geçer'den bomba gibi gram altın açıklaması! Gram altın için net rakam belli oldu! Çok yakın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer gram altınının çok yakın bir zamanda ne kadar olacağını açıkladı. Gram altının net rakamını gören yatırımcılar derin nefes aldı. Gram altın ne kadar olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Gram altın 1.000 TL'nin altını mı görecek? Fed kararı öncesi ürküten tahmin...

Gram altın şu sıralar 1,000 lira seviyelerini geçti. Uzmanlardan Fed kararı öncesi ürküten tahmin geldi. Gram altın 1,000 TL'nin altını mı görecek? Altın fiyatları düşecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Doların gücü altını uçurdu! Gram altın 2022 senesinde yüzde 28 kazandırdı!

Dolar 17 lira seviyesini geçtikten sonra gram altın da 1,000 liranın üzerine çıktı. Gram altın 2022 yılında yatırımcısına toplamda yüzde 28 değer kazancı sağlamış oldu. 

Altın 2 ay sonra bu seviyelere ulaşacak! Piyasa uzmanından nefes kesen açıklama geldi! 

Altın fiyatlarının yönü hakkında kritik açıklama yapan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının 2 ay sonra ne olacağını açıkladı. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İşte nefes kesen altın açıklaması...

Gram altında korkutan açıklama şimdi geldi: Bir hafta sonra gram altın hayal oluyor

Gram altın fiyatı gittikçe yükseliyor. Gram altın beş ayın ardından ilk kez 985 lira seviyelerine ulaştı. Gram altın almak isteyenler için kokutan uyarı ise şimdi geldi. Peki gram altın kaç lira olacak? 

Gram altında hızlı yükseliş sürüyor! İşte yıl sonunda bu kadar olacak

Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Beş ayın ardından tekrar zirve seviyelere yükselen gram altın 982 TL seviyelerine çıkarak gündeme yerleşti. Peki gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte o rakam açıklandı...

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

Gram altın yükselirken İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Alım fırsatı mı geliyor?

Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Finans Analisti İslam Memiş, 2024 yılında 2 bin 500 lira seviyesinin olacağını yineledi. Altın borcu olan veya düğün yapacaklar için bu seviyelerin alım fırsatı olabileceğine dikkat çekti.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

gram altın yükselecek mi Haberi

gram altın yükselecek mi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bu konuda Ünlü ekonomist Hatice Kolçak altın alacaklara uyarılarda bulundu. Bana göre gram altın hala iyi diyen Kolçak gram altının kaç lira olacağını açıkladı. İşte altın yorumu...

''GRAM ALTIN HALA İYİ''

Hatice Kolçak altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gram altında beklenti yukarı doğru olacak. Dediğim gibi 1200'ler gelecek. Hatta bunun üstünü göreceğiz. Son çeyreğe girdik. Son çeyrek sıkıntılı geçecek. Gerçek yatırımcı düşüşlerde para kazanır. Yani düşüşler para kazanma zamanıdır. Bekleyen kazanıyor. Almayanlara geçmiş olsun. Bana göre hala gram altın hala iyi. Orta ve uzun vadede beklentimiz yukarı yönlü. Orta vade ve uzun vadede fırsatlar verecek. Piyasalar yükselecek"...