20 / 04 / 2024

Altını olanlar karlı çıkacak! Gram altın tam gaz geliyor! İşte o tarihler! 

Altını olanlar karlı çıkacak! Gram altın tam gaz geliyor! İşte o tarihler! 

Altın fiyatlarındaki hareketlilik hız kesmiyor. Yaptığı altın tahminleri ile sık sık gündem olan araştırmacı yazar Haluk Özdil, Eylül ve Ekim ayında gram altının yükseleceğine dikkat çekti. 



Milyonlarca yatırımcı ve altını olan vatandaş, son dakika altın fiyatlarını ve uzman isimlerin altınla ilgili açıklamalarını yakından takip ediyor. Altın fiyatlarındaki hareketlilik tam gaz devam ederken, tahminleri ile sık sık gündem olan araştırmacı yazar Haluk Özdil'den altına ilişkin bomba bir tahmin geldi. 

Altını olanlar karlı çıkacak! Gram altın tam gaz geliyor! İşte o tarihler! 

Ons altın ve dolar kurundaki hareketlenmeler sebebiyle 1020-1030 TL seviyelerinde olan gram altın gündemden düşmüyor. Araştırmacı yazar Haluk Özdil, gram altın için Eylül ve Ekim ayını işaret etti ve çarpıcı bir açıklamada bulundu. 

Peki altın düşecek mi, artacak mı? Gram altın yükselecek mi? İşte Haluk Özdil'in çarpıcı altın fiyatı açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön