19 / 04 / 2024

Altın son dakika

Altın son dakika

Altın fiyatları 8 Ekim 2022 Cumartesi günü de yatırımcıların gündeminde yer almaya devam ediyor. Altın fiyatları bu hafta içinde ani iniş çıkışlar sergilerken iki deva bankadan altın tahmini geldi. Altının düşüş trendini sonlandıracak rakam açıklandı.

Altın roket gibi fırladı! İşte 7 ayın rekor seviyesi geldi: 1.700...

ABD imalat göstergesinin beklentilerin altına düşmesi ve tahvil getirilerinde yaşanan düşüşler sonrasında  roket gibi fırlayarak son 7 ayın rekor yükselişi yaşandı.

Doların gevşemesi altına nefes aldırdı! Öyle bir açıklama geldi ki... Altın yatırımcıları bu habere çok sevinecek 

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. bugün doların gevşemesi altın fiyatlarının nefes almasını sağladı. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın bugün değer kazandı.

Dev banka altın için uyardı! 8 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Kritik not bir kenara yazın

Geçtiğimiz haftadan itibaren düşüş gösteren ons altında bugün yükseliş meydana geldi. Ons altın dün 1615 dolardan 1675 dolara kadar çıktı. Dev banka BofA yatırımcıları uyararak altın ile ilgili kritik notları açıkladı.

Panik yapmayın! Uzman isimden son dakika altın açıklaması geldi! Altın fiyatları 2 ay sonra bu kadar olacak

Altın fiyatları son dakika rakamlar bugün de yatırımcıların odağında. Altın fiyatları aşağı yönlü hızla düşerken döviz ve altın piyasası uzmanı Adnan Kapukaya yatırımcıların panik yapmamasını söyleyerek 2 ay sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi! Altını olanlar bu tarihe dikkat!

Paris merkezli banka Société Générale altın fiyatı ile ilgili çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi. İşte o açıklama...

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Altın fiyatları son 2 yılın en dip seviyelerine kadar geriledi. Ons altın dün 1700 doların altına düşerek 1695 dolardan işlem gördü. Altın fiyatları için flaş haber şimdi geldi. Altının gerçek değeri açıklandı.

Ünlü bankadan altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama! 1 gram bile altınınız varsa şimdi bakın! Kabus devam edecek mi?

Altının ons fiyatı da düşüş eğilimini üst üste üçüncü haftaya taşıdı ve yüzde 1,7 azalışla 1.712 dolara kadar düştü. Altın yatırımcıları tedirgin olurken, değerli metalle ilgili ünlü bankanın analizlerinden kritik açıklama geldi. Peki altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için ünlü bankadan kabus gibi altın yorumu geldi.

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti! 

Son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki altın yükselir mi? Ons altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Saatler kaldı! Altın için rota belli olacak! Altında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Durmayın hemen bakın

Altın fiyatları son 4 hafta boyunca peş peşe yükselişler kaydetti. Bugün ise altın fiyatlarının rotasını belirleyecek gelişme yaşanacak. Saatler sonra altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın yıla damgasını vurdu! Böylesi ilk kez görüldü! Dört haftanın zirvesinde 

Üç hafta üst üste yükselen altın fiyatları yeni haftanın son gününde de değer kazanmaya devam ediyor. Altın bu haftaki yükselişine devam etmesi ile yıla damgasını vurdu. Böylesi ilk kez görüldü...

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararından önce sert gerileme göstermişti. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasından sonra düşüşünü sonlandırdı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş durdu mu? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın fiyatları yükselir mi?

Gram altının o tarihte ulaşacağı rakam şok etti! Altın fiyatları fırlayacak! Altını olanlar hemen bu açıklamaya bakın!

Gram altın fiyatı 1000 Türk Lirası'nın üzerinde seyrederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. Peki altın yılsonunda kaç lira olacak? Altın yükselecek mi? Gram altın kaç TL'ye yükselecek? 

Altın fiyatları bugün kaç TL? Altın yükseldi mi? 1 gram bile altını olan hemen baksın! 22 Temmuz 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları dalgalı seyretmeye devam ediyor. Milyonlarca yatırımcının gözü kulağı son dakika altın fiyatlarına odaklandı. Peki bugün 1 gram altın kaç lira oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2022 altın fiyatları son durum...

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Gram, çeyrek, tam, yarım altında son dakika! İşte 28 Ocak 2024 kalem kalem altın fiyatları!

Altın fiyatları 28 Ocak Pazar yani haftanın son gününe değer kaybıyla başladı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? işte kalem kalem 28 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altında son dakika! İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları!

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı zamları baştan aşağı değişti: Hemen yeni maaşlarınıza göz atın! SON DAKİKA!

Son dakika yeni rakamlarla 65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı maaş zamları tek tek hesaplandı. Peki 65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı Ocak zammıyla kaç TL olacak? İşte merak edilenler... 

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ünlü ekonomist  Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcıların hiç beklemediği korkutan açıklama geldi. Altın fiyatları o tarihte bir anda yerle bir olacak...

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Altında son dakika sürprizi: İslam Memiş alım için tarih verdi

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Gram altın alacaklar için İslam Memiş tarih belli oldu. Yeni rekor belli oldu. İşte tüm detaylar...

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Altın son dakika Haberi

Altın son dakika

Altın fiyatları haftaya değer kazançları ile başladı. Hafta içinde rekor rakamlara ulaşan altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı fakat dün açıklanan ABD tarım dışı istihsam verilerinin açıklanması ile altın fiyatları resmen tepe taklak oldu.

Bu durum yatırımcılar tarafından altın fiyatları düşecek mi, yoksa yükselecek mi? sorusu üzerine yoğunlaştırdı. Konu ile ilgili dünyaca ünlü iki dev banka Commerzbank ve TDS analistlerinden yeni bir tahmin geldi.

Altın fiyatlarındaki düşüş trendini sonlandıracak rakam paylaşıldı. İşte detaylar haberimizde...

ALTIN BU RAKAMA ULAŞIRSA TEKRAR DÜŞMEYECEK

TD Securities stratejistleri, “Altın trendindeki sürekli bir değişime karşı güvenlik marjı son derece yüksek. Sarı metal yıl sonundan önce 2.000 doların kuzeyinde kahramanca bir toparlanma gerçekleştirmez ise, fiyatlardaki düşüş eğiliminin devam edeceğinden eminiz.

Altın fiyatları, kısıtlayıcı faizlerin, yürüyüş döngüsünün önceki aşamalarına göre önemli bir düşük performansa...