19 / 04 / 2024

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Altın fiyatları son 2 yılın en dip seviyelerine kadar geriledi. Ons altın dün 1700 doların altına düşerek 1695 dolardan işlem gördü. Altın fiyatları için flaş haber şimdi geldi. Altının gerçek değeri açıklandı.



Altın fiyatları aralıksız üç haftadır düşüş eğiliminde. Bu hafta da değer kayıpları ile kapatmaya hazırlanan altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. 

Ons altın dün 1695 dolar seviyesine kadar gerilerken bugün tekrar 1700 dolar seviyesinin züwerinde işlem görüyor. Altın fiyatlarını görenler şok içerisinde takip ediyor. Altın fiyatları kaç liraya kadar düşecek? diye merak edenler için flaş haber şimdi geldi. Altın fiyatının gerçek değeri açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön